Την βεβαιότητα ότι ο ΠΟΑ βρίσκεται σε περίοδο ανάκαμψης εξέφρασε χθες ο Παύλος Δερμιτζάκης ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του νίκη στο Μενίδι προκειμένου να επιτευχθεί ο πρώτος στόχος που από κοινού έχουν θέσει.

“Στα Μάλια έμεινα πολυ ευχαριστημένος από την εικόνα μας κυρίως στο β’ ημίχρονο” τόνισε αρχικά στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Ατσαλενιωτών και συνέχισε: “Είχαμε σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία, δύναμη που χρειαζόταν λόγω του καιρού και ξέραμε ό,τι θέλαμε.

Δυστυχώς δεν πετύχαμε γκολ στις πολλές, για εκτός έδρας, ευκαιρίες που δημιουργήσαμε είτε γιατί δεν είχαμε συγκέντρωση στο γκολ, είτε λόγω ατυχίας, με αποτέλεσμα να πάρουμε μόνο ένα βαθμό που σίγουρα είναι θετικός.

Η ανάκαμψη που ξεκίνησε στο ματς με τον Θρασύβουλο συνεχίζεται, βλέπω ότι βρίσκουμε τον καλό μας εαυτό και διαπιστώνω ότι έχουμε σωστή αμυντική λειτουργία, κάτι που δεν το είχαμε σχεδόν σε όλα τα φιλικά.

Αντίθετα φαίνεται ένα επιθετικό πρόβλημα γιατί γίνονται φάσεις, όχι όμως και γκολ κυρίως λόγω ατολμίας των παικτών”.

Οσο για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό αύριο στο Μενίδι ο Παύλος Δερμιτζάκης ζήτησε νίκη.

“Ο πρώτος στόχος που είχαμε βάλει ήταν μέχρι το ρεπό μας να έχουμε 10-12 βαθμούς σ’αυτά τα έξι ματς. Τώρα έχουμε οκτώ βαθμούς, οπότε θα πρέπει να κερδίσουμε τον Αχαρναϊκό ή έστω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.. Με αυτή την προοπτική θα παίξουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα που είναι στην κορυφή, είναι σοβαρή, έμπειρη και έχει καλή έδρα. Την γνωρίζουμε, έχουμε μάθει πώς παίζει και θα στήσουμε έτσι την ομάδα για το θετικό αποτέλεσμα. Αν δεν τα καταφέρουμε θα πρέπει αυτούς τους βαθμούς να τους συμπληρώσουμε μέχρι το τέλος του Α’ γύρου, τότε που θα θέσουμε το νέο μας στόχο”.

Με 16 παίκτες

Η αποστολή του ΠΟΑ πάντως δεν θα είναι καθόλου εύκολη αφού πέρα από τη δεδομένη αξία του Αχαρναϊκού υπάρχουν και αρκετά προβλήματα που αναγκάζουν την 18αδα να... συρρικνωθεί σε 16αδα. Πέρα από τον Ορφανουδάκη που θα γυρίσει τον Γενάρη, υπάρχει ακόμα η απουσία του ανέτοιμου Αργέντη, η τιμωρία του Ανυφαντάκη και το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής του Καρβελά που έπαθε θλάση στο δικέφαλο και θα μείνει στο Ηράκλειο. Αντίθετα στην αποστολή θα μετέχει ο Διγενής που τελικά ξεπέρασε τον τραυματισμό του όπως και ο Μαματζάκης που δεν είναι ακόμα έτοιμος. “Είμαστε μόνο 16 παίκτες, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες, όλοι μπορούν να προσφέρουν και να πετύχουν τα πάντα” ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Παύλου Δερμιτζάκη ο οποίος όταν ρωτήθηκε σχετικά δεν έδειξε να... βιάζεται για μεταγραφές. Στο επόμενο παιχνίδι με το Χαϊδάρι θα γυρίσουν σχεδόν όλοι και σίγουρα θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Εχουμε ένα πολύ αξιόλογο υλικό για τον στόχο που έχουμε βάλει και δεν είναι άλλος από μια καλή πορεία στην Γ’ Εθνική. Βέβαια ο αριθμός των παικτών είναι μικρός, αλλά αυτό θα το δούμε τον Γενάρη. Θα συζητήσουμε και ή θα ενισχυθούμε ή θα συμπληρώσουμε το ρόστερ μας γιατί ένα τέτοιο πρωτάθλημα δεν βγαίνει με 20 παίκτες”.