Ο Γιάννης Ρουσάκης με τον Αντώνη Ρουσάκη (απλή συνωνυμία) όπως το 2002 έτσι και φέτος κατέκτησαν το 26ο Vita car Opel Ράλι Κρήτης, με το Renault Clio Williams 2000.

Οι Μαλιώτες οδηγοί που ανήκουν στον ΑΟ Κρήτης με το ξεκίνημα του ράλι τέθηκαν επικεφαλής και στο τέλος δεν άφησαν κανέναν για να τους πάρει την πρωτιά. “Είχαμε καλοστημένο αυτοκίνητο, η διαδρομή ήταν άριστα σχεδιασμένη και με γρήγορη οδήγηση πήραμε την πρώτη θέση και είμαστε ευτυχισμένοι”, δήλωσε ο Γιάννης Ρουσάκης στον τερματισμό κάτω από τα χειροκροτήματα του κόσμου που έδωσε εντυπωσιακό “παρών”. Φίλαθλοι που ήταν στις εντυπωσιακές ειδικές και υπάκουσαν τις οδηγίες των κριτών και της Αστυνομίας. Ετσι δεν είχαμε κάποιο δυσάρεστο γεγονός. Φυσικά στο ράλι δεν έλειψαν τα απρόοπτα (τουμπάρισμα) αλλά αυτά δεν επηρέασαν την επιτυχημένη διοργάνωση. Γενικά το 26ο Ράλι Κρήτης χαρακτηρίστηκε από την άρτια σχεδιασμένη διαδρομή και τα πληρώματα αλλά και τα αυτοκίνητα ήταν ανεβασμένα. Ετσι υπήρξε έντονος συναγωνισμός στις ειδικές διαδρομές.

Δεύτερος τερμάτισε ο Γιώργος Αναπολιωτάκης με τον Αλέξανδρο Χαλκιαδάκη και τρίτος ο Αγγελος Σφίγγας και Στέφανος Μαρτάκης, όλοι μέλη του ΑΟΚ.