Mπορεί μια ομάδα που χάνει με 4-0 να μιλάει για... μαγική εικόνα; Και βέβαια μπορεί όπως στην προκειμένη περίπτωση ο Ηρόδοτος που κυρίως στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, όμως τελικά γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από το Χαϊδάρι που απλά εκμεταλλεύτηκε τα “δώρα” των αντιπάλων και του διαιτητή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δυο γκολ των νικητών προήλθαν από πέναλτι (ειδικά στο 25’ ούτε κατά φαντασία υπήρχε τέτοια περίπτωση) και τα άλλα δυο από λάθη, την στιγμή που ο Ηρόδοτος έχανε σημαντικές ευκαιρίες.

Μόλις 20 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα το Χαϊδάρι άγγιξε το γκολ με τον Μουρούτη, ο οποίος σούταρε για να αποκρούσει δύσκολα ο Χασουράκης και να διώξουν στη συνέχεια οι αμυντικοί. Στο 14’ ο Διαμάντης έκανε τη σέντρα και ο Κιούρκος αφύλακτος στη μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους (1-0).

Στο 25’ το Χαϊδάρι διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Διαμάντης άλλαξε τη μπάλα με τον Κατσαρό, εκείνος μπήκε στην περιοχή και σέντραρε η μπάλα βρήκε το σώμα του Μαλεζά και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι (!)

Το εκτέλεσε ο Κιούρκος και έκανε το 2-0.

Στο 32’ ο Ζε δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Βαγγελάκο και στο 34’ ο Ταβλαδωράκης έφυγε μόνος του όμως στο τετ-α-τετ νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Χαϊδαρίου.

Στο 47’ ο Διαμάντης εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και πλάσαρε εύστοχα τον Χασουράκη για το 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 81’, όταν ο Ματθαιάκης βρήκε εντός περιοχής τη μπάλα με το χέρι στη σέντρα του Μουρούτη και ο Κιούρκος πέτυχε από τα έντεκα βήματα το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Ο διαιτητής Φεσσάρας από τα Δωδεκάνησα αδίκησε τον Ηρόδοτο ενώ κιτρίνισε και τους Ματθαιάκη-Μαλεζά.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Βαγγελάκος, Υφαντής, Πυρένης, Μηλιώνης, Μπελεγρίνης (73’ Κουταχίδης), Αργάνης, Μουρούτης, Γκουντελίτσης (70’ Λαμπρόπουλος), Διαμάντης, Κιούρκος, Κατσαρός (58’ Μούνγκουε).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Χασουράκης, Ματθαιάκης, Χαλκιαδάκης, Αποστολάκης (37’ Κώττης), Μαλεζάς, Παπαδάκης, Ξυδάκης (57’ Ρουμπάκης), Ταβλαδωράκης, Φράγκος, Ανδριανάκης (62’Αυγενάκης), Ζε.