Το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι δίνει σήμερα στις 18:15 στο Καρπενήσι ο ΟΦΗ αντιμετωπίζοντας τα Τρίκαλα. Η κρητική ομάδα κοντράρεται με ένα ακόμα αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας σε ένα τεστ που αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυνατό από το πρώτο με την Παναχαική αφού οι Θεσσαλοί έχουν φιλοδοξίες για να πρωταγωνιστήσουν και τη νέα περίοδο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει και σήμερα την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους διαθέσιμους παίκτες κάνοντας πειράματα σε πρόσωπα και σχήματα προκειμένου να βγάλει συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του. Για μια ακόμα φορά πάντως το γεγονός ότι ο ΟΦΗ αγωνίζεται σήμερα δεν εμπόδισε τον 45χρονο τεχνικό να διατηρήσει την ίδια ένταση στις προπονήσεις ενώ δεν αλλάζει το πρόγραμμα του και θα προπονήσει τους παίκτες του και σήμερα το πρωί. Η προετοιμασία του ΟΦΗ κυλάει μέχρι στιγμής χωρίς προβλήματα και κυρίως μακριά από τραυματισμούς. Κοντά στην ομάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες και ο γιατρός της ομάδας κ. Στεφανουδάκης ενώ από σήμερα θα βρεθεί στο Καρπενήσι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος ο οποίος θα παρακολουθήσει και το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Παράλληλα η άφιξη του κ. Τσάλου στο Καρπενήσι είναι πολύ πιθανό να σηματοδοτήσει εξελίξεις στα μεταγραφικά αν και το οικονομικό αποτελεί για την ώρα ανασταλτικό παράγοντα για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Οι επαφές που θα έχουν πρόεδρος και προπονητής στο Καρπενήσι θα παίξουν σημαντικό ρόλο για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις κι αν ο ΟΦΗ κινηθεί τελικά για μια ακόμα μεταγραφή για την μεσαία γραμμή ή αν θα περιμένει και τα επόμενα φιλικά για να φανεί μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της ομάδας. Το πιθανότερο είναι ο ΟΦΗ να πάει «βλέποντας και κάνοντας» μέχρι τουλάχιστον και τα φιλικά του Ηρακλείου για να αποφασιστεί τελικά αν θα γίνει κάποια άλλη κίνηση ή αν θα μείνει με τις 11 συνολικά μεταγραφές που έχουν γίνει το φετινό καλοκαίρι (Κουσκουνάς, Μάρτος, Ορτέγκα, Λεάλ, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μονιάκης, Σιώπης, Περογαμβράκης, Παπατόλιος, Οικονόμου).Τα χρέη που… πνίγουν

Σε όλα αυτά υπάρχουν και τα χρέη που πνίγουν τον ΟΦΗ και που ορισμένα από αυτά αν δεν πληρωθούν θα βάλουν σε ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες το σωματείο. Είναι χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις των προσφυγών (Δαύκου, Όστοιτς, Ράντι, Πάγκαλου) τις οποίες ο ΟΦΗ προσπαθεί να διακανονίσει για να αποφύγει να πληρώσει και την…επόμενη σεζόν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Τσάλος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε συνεχείς επαφές με τους παίκτες και τους εκπροσώπους τους σε μια προσπάθεια να βρει λύση και το θέμα να τελειώσει χωρίς να επιβαρυνθεί η ομάδα με χρήματα που θα πρέπει να πληρώσει στην περίπτωση που οι παίκτες κερδίσουν τις προσφυγές.