Ένα διαφορετικό σεμινάριο από τα συνηθισμένα έκαναν χθες οι παίκτες του ΟΦΗ στο Καρπενήσι.

Η ψυχοθεραπεύτρια Ζουμπουλία Γαρεφαλάκη, (συμβουλευτική ψυχολογία με εξειδίκευση στις αγχώδεις διαταραχές-Συνθετική Ψυχοθεραπεία), μετά από σχετική πρόσκληση του προέδρου της ΠΑΕ, Φώτη Τσάλου, είχε μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του ΟΦΗ και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με τους οποίους, σε ένα πρώτο σεμινάριο ψυχολογίας, συζήτησε θέματα που αφορούν:

-Την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση

-Τη διαχείριση του άγχους

-Θέματα συγκρούσεων στην ομάδα

Για αρκετή ώρα η ψυχοθεραπεύτρια και οι παίκτες του ΟΦΗ αντάλλαξαν απόψεις στα θέματα αυτά και συμφώνησαν ότι οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν και στο Ηράκλειο με την επιστροφή της ομάδας από την προετοιμασία.

Η κ. Γαρεφαλάκη τόνισε στους παίκτες ότι θα είναι στη διάθεση τους, όποτε επιθυμούν να συζητήσουν θέματα που προκύπτουν και αφορούν την ψυχολογία τους.

Μάλιστα θα έχει και κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους παίκτες, μετά την επιστροφή τους στο Ηράκλειο, ώστε να έχει εικόνα για τον καθ’ ένα ξεχωριστά.