Πριν πέσουν οι υπογραφές ποτέ μην λες ποτέ κι αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Ράτκο Ντόστανιτς. Ο Εργοτέλης είχε καταλήξει στην περίπτωση του Σέρβου τεχνικού για τον πάγκο με τις δυο πλευρές να έχουν συμφωνήσει προφορικά αλλά όταν ήρθε η ώρα να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες η πλευρά του κ. Ντόστανιτς εμφάνισε αυξημένες απαιτήσεις με αποτέλεσμα να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Στον Εργοτέλη είναι ενοχλημένοι από την αλλαγή στην συμπεριφορά του Σέρβου προπονητή και πλέον κοιτάνε τις άλλες εναλλακτικές λύσεις. Το θέμα Ντόστανιτς πάντως σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει κλείσει οριστικά και αν ο 59χρονος υποχωρήσει στις απαιτήσεις δεν αποκλείεται να ανοίξει ξανά. Γράψαμε και χθες ότι στον Εργοτέλη περιμένουν να κλείσει πρώτα το θέμα του προπονητή για να προχωρήσουν και τα μεταγραφικά. Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν το Σαββατοκύριακο ώστε από την ερχόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει και η προετοιμασία.

Γενικά στον Εργοτέλη υπάρχει μια στασιμότητα στα περισσότερα θέματα όπως και στο γηπεδικό όπου δεν υπήρχε συμφωνία με την διοίκηση του Παγκρητίου αφού η προσφορά που κατέθεσαν οι κιτρινόμαυροι κρίθηκε χαμηλή. Οι επαφές πάντως αναμένεται να συνεχιστούν με δεδομένη την επιθυμία του Μαγκέντ Σαμί να αγωνίζεται ο Εργοτέλης στο Παγκρήτιο.Στο πλευρό των σωματείων

Στο πλευρό των ερασιτεχνικών σωματείων τάσσεται με ανακοίνωση του ο Εργοτέλης σε ότι αφορά το θέμα των οφειλών προς την ΕΠΟ. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εργοτέλη τονίζει: «Ο Γ.Σ. Εργοτέλης διαμαρτύρεται εντόνως για την αδιάλλακτη στάση της ΕΠΟ απέναντι στα ερασιτεχνικά σωματεία, όσον αφορά το ζήτημα της ρύθμισης των χρεών τους, προκειμένου να μπορούν να συνεχίσουν να επιτελούν τον θεμελιώδη για τον αθλητισμό και την κοινωνία ρόλο τους.

Θα πρέπει να αντιληφθούν οι ιθύνοντες ότι χωρίς αυτά τα σωματεία δεν έχουν ούτε οι ίδιοι λόγο ύπαρξης. Αυτά τα σωματεία, που επιβιώνουν μόνο μέσα από την εθελοντική προσφορά των ανθρώπων που τα αγαπούν και όχι από επιχορηγήσεις ή παχυλούς μισθούς, αποτελούν την βάση του αθλητισμού στην Ελλάδα. Όποιος δεν τα σέβεται, δεν σέβεται ούτε τον αθλητισμό ούτε την νεολαία. Ο Γ.Σ. Εργοτέλης είναι μαζί τους, συμπαρίσταται στον αγώνα και την αγωνία τους και θα είναι πρωτοπόρος σε κάθε νόμιμη αντίδραση απέναντι σε κάθε προσπάθεια, σκόπιμη ή απερίσκεπτη, να εξοντωθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αξιότιμοι κύριοι, σκοτώνετε την μάνα σας!».