Με τον Μάνο Παπαδάκη συνεχίζονται τα ‘’Κoνδυλάκεια 2017’’ από τον Δήμο Βιάννου ο οποίος κάνει «Γύρα» στο Λιμάνι Καστρίου σήμερα Σάββατο, στις 10 το βράδυ.

Ο Μάνος Παπαδάκης, ακολουθώντας τα βήματα των παλιών τροβαδούρων και τραγουδοποιών, εκπληρώνει ένα από τα παιδικά του όνειρα!

Φορτώνει μαζί με τους μουσικούς του το βανάκι του, με τραγούδια, όνειρα, ενισχυτές, φώτα, καλώδια, και γυρνάει τη χώρα! Συγκεκριμένα, σήμερα στο Λιμάνι Καστρίου υπόσχεται μια ονειρεμένη βραδιά.

Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με το «Τhe magic bus tour 2015-2016», με το οποίο γύρισε όλη τη χώρα συνεχίζει να κάνει μια μεγαλύτερη «Γύρα» με νέα τραγούδια και ακόμα περισσότερη διάθεση! Στις αποσκευές του έχει τραγούδια από τις τρεις δισκογραφικές δουλειές του, από τις συνεργασίες του με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής της χώρας με τα οποία και έχει συνεργαστεί, από το μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο έως και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Παίζουν οι Γιάννης Κοντάκης (ηλεκτρικό μπάσο), Νικόλας Χριστόπουλος (τύμπανα), Παναγιώτης Μαυράκης (ηλεκτρική κιθάρα), Χρήστος Σπηλιώπουλος (τρομπόνι/ πνευστά), Κυριάκος Καραμπερόπουλος (σαξόφωνο/πνευστά) και Κατερίνα Ανδρουλάκη (ακορντεόν).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.