Σήμερα εκτός απροόπτου θα κλείσει οριστικά το θέμα του προπονητή στον Εργοτέλη που έχει καταλήξει όπως σας έχουμε γράψει στην επιλογή του Ράτκο Ντόστανιτς και περιμένει την τελική απάντηση του Σέρβου στην πρόταση που του έχει γίνει.

Χθες παρουσιάστηκε μια διαφορά στο οικονομικό την οποία οι δυο πλευρές προσπαθούν να ξεπεράσουν. Οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και στον Εργοτέλη έχουν κάνει την τελική τους πρόταση περιμένοντας την απάντηση του Ντόστανιτς. Αν υπάρξει πρόβλημα τότε οι κιτρινόμαυροι θα πάνε σε άλλες λύσεις από την ελληνική αγορά.

Όσο το θέμα είναι ανοιχτό στον Εργοτέλη κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους για τις μεταγραφές καθώς για ευνόητους λόγους θέλουν πρώτα να ανακοινωθεί ο προπονητής και στη συνέχεια οι μεταγραφές. Πάντως όπως γράψαμε και χθες κάποιες μεταγραφές πρέπει να θεωρούνται κλεισμένες (μένουν μόνο οι υπογραφές) όπως των Βελλίνη, Μπάτζιου και τριών Βέλγων ποδοσφαιριστών μεταξύ των οποίων και ο Κυριάκος Μαζουλουξής. Κοντά στον Εργοτέλη είναι και ο Μπουρσέλης που βρίσκεται σε επαφές με τους κιτρινόμαυρους για να επιστρέψει αλλά και ο Ροβίθης.

Στόχος είναι οι μεταγραφές να ανακοινωθούν ως το τέλος της εβδομάδας για να αρχίσουν και οι πρώτες αφίξεις ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει μετά τον 15αύγουστο.