Σε δυο σημαντικές προσθήκες προχώρησε ο ΠΑΝΟΜ αποκτώντας τον Γιάννη Ρεμούνδο και τον Δαυίδ Μπερουασβίλι. Ο πρώτος είναι 19 ετών επιθετικός και προέρχεται από την Κ-19 του ΟΦΗ και το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, έκανε προπονήσεις με το Ζαρό, αλλά κατέληξε στον ΠΑΝΟΜ.

Ο Μπερουασβίλι είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως ακραίο μπακ και την περασμένη σεζόν έπαιξε στον ΑΟΤ, ενώ ξεκίνησε από τον Εργοτέλη.

Με ανακοίνωση της η Γόρτυνα εξέφρασε την συμπαράσταση της στα σωματεία που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις οφειλές στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Δεν είναι δυνατόν στις σημερινές εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, τα ερασιτεχνικά σωματεία να αντιμετωπίζονται από την ΕΠΟ σαν οικονομικοί εγκληματίες και να τους ζητείται η εφάπαξ καταβολή ποσών, καθώς και να απειλούνται με αποκλεισμό από τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, ενώ την ίδια ώρα τα περισσότερα επαγγελματικά σωματεία να οφείλουν πακτωλό χρημάτων, χωρίς η ΕΠΟ να δείχνει γι αυτά τον ίδιο υπέρμετρο ζήλο. Δεν είναι δυνατόν να κρατιούνται όμηροι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που κάνουν το χόμπι του, ενώ επαγγελματικές ομάδες που χρωστάνε χιλιάδες ευρώ, να διακινούν παίκτες έναντι εκατομμυρίων» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Γόρτυνας που τάσσεται στο πλευρό όλων των ομάδων και της ΕΠΣΗ.

Μια ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ανθεστίων, ο οποίος συμφώνησε με τον Ανδρέα Δημήτρη. Ο 23χρονος μέσος την περασμένη περίοδο έπαιξε στη Γόρτυνα και σημείωσε 5 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Κ17 και Κ20 των ΟΦΗ, Γιούχτα και ΕΓΟΗ.