«Έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου» λέει η σχετική λαϊκή ρήση που στην προκειμένη περίπτωση παραφρασμένη για τον ΟΦΗ σημαίνει «έλλειψη χρημάτων, στάση μεταγραφών». Το οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει την ΠΑΕ βάζει προσωρινά(;) τα μεταγραφικά του ΟΦΗ στον πάγο και μόνο αν υπάρξει μεγάλη ανάγκη θα προχωρήσει σε μια ακόμα ακόμα κίνηση. Ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε φεύγοντας για το Καρπενήσι ότι η ομάδα χρειάζεται ένα-δυο παίκτες στον άξονα. Ο ΟΦΗ απέκτησε ήδη δυο παίκτες για την μεσαία γραμμή τους Παπατόλιο, Οικονόμου που δεν έχουν την εμπειρία όμως συγκαταλέγονται στην κατηγορία των εξελίξιμων παικτών που αποκτήθηκαν χωρίς να χρειαστεί να δαπανηθούν πολλά χρήματα. Προφανώς ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφερόταν στην ενίσχυση με έναν έμπειρο παίκτη στην μεσαία γραμμή αλλά για την ώρα η μεταγραφή αυτή «παγώνει» αφού τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν. Το αν θα γίνει τελικά άλλη μεταγραφή θα κριθεί και από την εικόνα της ομάδας στα φιλικά. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει μαζί του 27 παίκτες στους οποίους αναμένεται να δώσει ευκαιρίες τόσο στα φιλικά στο Καρπενήσι όσο και στα άλλα που θα γίνουν στο Ηράκλειο και ανάλογα θα αποφασίσει.Αποκαλυπτήρια

Σήμερα είναι τα αποκαλυπτήρια για τον ΟΦΗ ο οποίος στις 6.30μμ αντιμετωπίζει στο Καρπενήσι την Παναχαική στο πρώτο φιλικό των δυο ομάδων για την φετινή σεζόν. Ο Παπαδόπουλος αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους παίκτες σε ένα ματς που θα έχει άρωμα…πρωταθλήματος.

Χθες ήταν η δεύτερη μέρα στο Καρπενήσι για τους παίκτες του ΟΦΗ και το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση.

Στην προπόνηση συμμετείχαν για δεύτερη μέρα και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, ο Θανάσης Παπατόλιος και ο Αγγελος Οικονόμου, με τον δεύτερο να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μανόλης Φαζός.

Σήμερα το πρωί οι παίκτες του ΟΦΗ θα κάνουν προπόνηση και το απόγευμα θα δώσουν το φιλικό με την Παναχαϊκή.Στην αγορά τα διαρκείας

Ξεκίνησε στο μεταξύ από χθες η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΠΑΕ και να τα προμηθεύονται.

Η προτεραιότητα στους παλιούς κατόχους, για να ανανεώσουν τις κάρτες τους, είναι μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Για όλους τους φιλάθλους του ΟΦΗ, τα εισιτήρια διαρκείας, διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο (9 π.μμ.-2 μ.μ και 5.30 μ.μ.-8.30 μ.μ.)

Το σύνθημα της ΠΑΕ είναι «Γίνετε ο δωδέκατος παίκτης και ενώστε τη δύναμη σας με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Η παρουσία σας και η φωνή σας είναι απαραίτητος παράγοντας, για να αγγίξουμε το στόχο μας που είναι η κορυφή. ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ».

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής: Θύρα 1,4,5 70 ευρώ, Θύρα 2,3 180 ευρώ

Θύρα 7.300, Θύρα 8.250 ευρώ, Θύρα 9 κάτω: 400 ευρώ, Θύρα 9 πάνω: 500 ευρώ.