ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑΒΟΣΝΙΑΔΗΣ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Και το όνομα αυτού; Σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο θα ανακοινώσουν στον Εργοτέλη το όνομα του εκλεκτού για τον πάγκο και στην συνέχεια τις πρώτες μεταγραφές για την συγκρότηση του ρόστερ.

Το θέμα του προπονητή έχει μπει ήδη στην τελική ευθεία με τους ανθρώπους της ομάδας, να έχουν ξεχωρίσει τρείς περιπτώσεις, από τις οποίες εκτός απροόπτου θα προκύψει ο νέος προπονητής και διάδοχος του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία.

Οι προπονητές που φαίνεται να έχουν προκριθεί στην τελική τριάδα και από τους οποίους θα γίνει η τελική επιλογή είναι οι Αλέκος Βοσνιάδης, Περικλής Αμανατίδης και Ράτκο Ντόστανιτς. Όλοι τους πληρούν τις προϋποθέσεις για να εργαστούν στον Εργοτέλη καθώς είναι έμπειροι και διαθέτουν γνώσεις της κατηγορίας. Ο Αλέκος Βοσνιάδης που είναι γεννημένος στις 12 Απριλίου 1961 έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σε Απόλλωνα, Κέρκυρα, Βέροια, Τρίκαλα, ο Περικλής Αμανατίδης που είναι 47 ετών (γεννηθείς στις 1 Αυγούστου 1970) έχει εργαστεί σε Αγροτικό Αστέρα, Αιγινιακό, Τρίκαλα ενώ ο 58χρονος Σέρβος(γεννημένος στις 25 Οκτωβρίου 1959) είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αφού έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια όπως την Βέροια, τη Λάρισα, τον Λεβαδειακό.

Το πού θα πέσει ο κλήρος είναι κάτι που θα φανεί μετά τις τελικές συζητήσεις που θα έχουν οι άνθρωποι του Εργοτέλη με τους υποψήφιους προπονητές. Φαβορί δεν φαίνεται να υπάρχει και δεν αποκλείεται το τελικό κριτήριο να είναι το οικονομικό.

Ο προπονητής που θα επιλεγεί θα έρθει άμεσα στο Ηράκλειο, ενδεχομένως και μέχρι την Παρασκευή ή και νωρίτερα για να πιάσει δουλειά. Πρώτο μέλημα είναι να αξιολογηθούν οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας για να αποφασιστεί ποιοι θα είναι εκείνοι που θα γίνουν επαγγελματίες. Φυσικά ο προπονητής θα έχει λόγο και για τις μεταγραφές κυρίως των Ελλήνων παικτών αφού για τους ξένους θα αποφασίσει ο Μαγκέντ Σαμί με τις επιλογές να γίνονται από την Λιρς και την Γουάντι Ντέγκλα.

Ουσιαστικά από σήμερα ξεκινάει ένας πυρετός επαφών σε όλα τα μέτωπα με στόχο την δημιουργία της ομάδας, τον σχεδιασμό της προετοιμασίας και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την σύσταση της νέας ΠΑΕ. Το στρατηγείο πλέον στήνεται στο Ηράκλειο με επικεφαλής τους Μαγκέντ και Ναντίμ Σαμί, και ακόμα τον Γιώργο Τουντζάρη, τον Σταύρο Λαμπράκη, τον Γιάννη Ράλλη και τους Γιώργο Στειακάκη, Γιάννη Μπροκαλάκη με τους δυο τελευταίους να είναι στην πενταμελή επιτροπή για την σύσταση της ΠΑΕ αλλά να προχωρούν και τις επαφές για τον Ερασιτέχνη και την ομάδα Κ-19.