Στην απόκτηση του Λευτέρη Κεφαλογιάννη από τον Ολυμπιακό Μαλεβιζίου προχώρησε ο Αλμυρός. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος προπονείται κανονικά από τη πρώτη ημέρα της προετοιμασίας του Αλμυρού, υπέγραψε στην ομάδα του Γαζίου μετά την αποδέσμευση του από τον Ολυμπιακό Μαλεβιζίου.

Μια ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε η Τριτωνία η οποία προχώρησε στην απόκτηση του Μιχάλη Στεφανάκη, ενώ κοντά στην ομάδα του Αστριτσίου βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Τζώρτζογλου. Η απόκτηση του Μιχάλη Στεφανάκη ολοκληρώθηκε και είναι και επίσημα πλέον ποδοσφαιριστής της Τριτωνίας, ενώ παράλληλα υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Αλέξανδρο Τζώρτζογλου, γιο του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί επίσημα.

Φύγε εσύ, έλα εσύ στον Διαγόρα ο οποίος προχώρησε σε μια μεταγραφή, ενώ είχε και μια αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Ανώπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του γκολκίπερ Παναγιώτη Κασσαπάκη, ο οποίος την περασμένη περίοδο έπαιξε σε Δειλινά και Ελλάνιο Δαίδαλο.

Από την άλλη, είχαμε την αποχώρηση του Μιχάλη Φιτσοδασκαλάκη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Αριστομένη Μαυρογιαννάκη, και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο 17χρονος μεσοεπιθετικός θ’ αγωνίζεται στους Νέους Ηροδότου.