ΚΑΛΗΜΕΡΑ αναγνώστες μου και προσοχή στις καταθέσεις σας! Τα μάθατε για το όργιο κατασχέσεων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των οφειλετών του Δημοσίου, ε; Χίλιες κατασχέσεις την ημέρα τον γιατρό τον κάνουν πέρα!

Ε, ΟΧΙ και μπαταχτσής το Δημόσιο που χρωστά περισσότερα από 5 δισ. ευρώ σε ιδιώτες. Δεν μπορεί όταν ο ιδιώτης χρωστά στο Δημόσιο να είναι μάγκας και όταν το Δημόσιο χρωστά στον ιδιώτη να είναι απατεώνας…

ΜΟΝΑΧΟΣ από τη Σάμο πέταξε τα ράσα και έφυγε με Γερμανίδα ξεναγό. Αμαρτία, μεγάλη αμαρτία… Να έφευγε με καμιά Ρωσίδα της ορθοδόξου πίστης να το καταλάβω.

ΑΛΛΑ πριν λιθοβολήσουμε τον μοναχό για την πράξη του, μήπως πρέπει ν’ αναρωτηθούμε αν επηρεάστηκε από την έρευνα, σύμφωνα με την οποία, η μοναξιά είναι από τις μεγαλύτερες αιτίες προώρου θανάτου;

Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ζει και βασιλεύει παρά τις καθημερινές απόπειρες δολοφονίας χαρακτήρα (του). Χθες μάλιστα από την κρατική τηλεόραση είπε ότι μέσα και αντιπολίτευση βλέπουν ως «σκανδαλάκι» την εξαγορά της θητείας του.

ΑΠΟ ΤΑ λεγόμενα πάντως του υπουργού Παιδείας, ουδείς εστίασε σε κάτι σημαντικό που είπε. Ο άνθρωπος είπε ορθά κοφτά ότι προτίμησε την εξαγορά της θητείας του από το να υπηρετήσει το στρατό της Χούντας και ουδείς εκθείασε το αντικαθεστωτικό του φρόνημα.

ΜΠΟΡΕΙ τα τσιγάρα, τα ποτά (και τα ξενύχτια) να έχουν κλίσει τα καλύτερα τα σπίτια, από την άλλη, όμως, κρατούν ανοικτές πολλές επιχειρήσεις και αποδεικνύονται δεκανίκι της εθνικής οικονομίας. Τα… ενοχοποιημένα λοιπόν ποτά και τσιγάρα συνέβαλαν τα μέγιστα στην αύξηση των ελληνικών εξαγωγών, το πρώτο εξάμηνο του 2017, με το θεαματικό +50% που έκαναν σαν κλάδος!

ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο μέτωπο της Κεντροαριστεράς- που απεύχονται για ευνόητους λόγους να πάει καλά- και θέλουν να πιστεύουν ότι η εμπλοκή Καμίνη θα λειτουργήσει διασπαστικά και η προσπάθεια για τη δημιουργία ενιαίου μετώπου θα καταρρεύσει.

ΚΑΛΑ τη βγάζουμε μέχρι τώρα με τον καύσωνα. Η θερμοκρασία στα μέρη μας είναι αισθητά χαμηλότερη σε σχέση με την ηπειρωτική Ελλάδα. Το Σάββατο πάντως ένα θεματάκι θα το έχουμε, καθώς ο υδράργυρος στο Ηράκλειο θα ξεπεράσει τους 36 βαθμούς, οπότε σε κάποιες άλλες περιοχές του νησιού θα φλερτάρει με τους 40.

Ο... Επικρητικός