Α1

Με την φανέλα της Χερσονήσου θα αγωνίζεται την νέα περίοδο ο Γιάννης Ξημεράκης ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Αλμυρό, με τη μορφή δανεισμού από τον Εργοτέλη.

Για τον Ξημεράκη είχαν δείξει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ αλλά τελικά η Χερσόνησος ήταν η ομάδα που πήρε την θετική απάντηση του και τον εντάσσει στην δύναμη της.

Την πρώτη της φιλική νίκη με σκορ 5-1 πέτυχε η Φαιστός επί της Πυργιώτισσας. Η ομάδα του Στέλιου Ανωγειανάκη άνοιξε το σκορ με τον Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος έκανε και το 1-0 ενώ πέτυχε και το δεύτερο γκολ. Η Πυργιώτισσα μείωσε με τον Μακρόγλου σε 2-1 αλλά η Φαιστός κυριάρχησε στην συνέχεια και έφτασε στο 5-1 με τους Ναβροζίδη, Μιχάλη Τσικανδυλάκη (υπό δοκιμή) και Ντισπυράκη.

ΦΑΙΣΤΟΣ: Μαστραντωνάκης, Γκερεδάκης, Τρουλινάκης, Καραμανιτάκης, Αμαρίλντο, Παπαδάκης Σ., Καραλάκης, Σκαντζάκης, Παπαδάκης Γ., Κουτσάκης, Ναβροζίδης. Στο β` μέρος έπαιξαν και οι Ανδρουλάκης, Φραγκιαδάκης, Ντισπυράκης και Τάρε.

ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ: Μπούτσι, Λενιδάκης, Βολονάκης, Γκλεζάκος, Σχοιναράκης, Κιουμουρτζάκης, Μακρυδάκης Μ., Κουρτάκης, Μακρόγλου, Μαράκης, Σαραντουλάκης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Γρηγοράκης, Μακρυδάκης Α., Καδιανάκης, Θεοδωράκης, Σπυριδάκης, Φρανκ, Νιολάκης, Καρταλλιανάκης.

Α2

Μία ακόμα εσωτερική μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΟ Καμινίων, με τον Ανδρέα Τζανιδάκη να είναι ο τελευταίος που επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα των Καμινίων.

Ο 24χρονος μέσος ο οποίος αγωνίστηκε και πέρυσι στον ΑΟΚ, σε 15 παιχνίδια και πέτυχε δύο γκολ.