Για μία βδομάδα παραμένει επισκέψιμη στο Μουσείο "El Greco", στο Φόδελε, η εικαστική έκθεση με 50 κολάζ με τίτλο "Οίκος ασωμάτων - αστέγαστοι άγγελοι" της Τερέζας Βαλαβάνη.

Η έκθεση που θα παραμείνει ανοικτή από τις 9.00-19.00 καθημερινά έως και την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017, εντάσσεται στις εκδηλώσεις που οργανώνει φέτος το καλοκαίρι ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού “Δομήνικος Θεοτοκόπουλος”.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου, από τις 4 το απόγευμα έως τις 7 το βράδυ, θα διεξαχθεί δωρεάν ομάδα αυτογνωσίας, με θέμα: "άγγελοι και οι δαίμονες μέσα μας” με την Τερέζα Βαλαβάνη, ψυχολόγο-εικαστικό, για 10-15 άτομα στον χώρο της έκθεσης (δηλώσεις συμμετοχής με γραπτό μήνυμα στο 6977-479717).

Άλλες εκδηλωσεις

Επίσης, την ημέρα του 15αυγουστου θα ξεκινήσει στο μουσείο "El Greco"η εικαστική έκθεση με τίτλο “Time” της Ευδοξίας Σταφυλαράκη. Η Ευδοξία Σταφυλαράκη γεννήθηκε στα Χανιά, σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών και σύντομα διαπίστωσε οτι η καλύτερη εφαρμογή των μαθηματικών είναι μέσω της τέχνης. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, έχει πραγματοποιήσει τρεις ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα (Κλίμακα 5:9, Διάφορα διαφορετικά και κλίμακα 7:9) και έργα της βρίσκονται σε χώρους τέχνης και ιδιωτικές συλλογές.

Η έκθεση θα διαρκεσει έως 31 Αυγούστου.

Στις 26 του μήνα το Θέατρο Μορφές, θα παρουσιάσει στην κεντρική πλατεία του Φοδελε το έργο “Ραντεβού στην κιβωτό” της Γιάννας Κεφάλα. Η παράσταση δίνεται με τη συνδρομή της Περιφέρειας Κρητης.

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα εγκαινιαστεί στο μουσείο "El Greco ομαδική έκθεση ψηφιδωτού.Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 16 του ίδιου μήνα.

Τέλος, στις 16 Σεπτεμβρίου, στο άλσος του μουσείου, θα μιλήσει ο γεωλόγος-συγγραφέας Στελιος Μανω- λιούδης με θέμα “Ο χώρος και οι άνθρωποι”.