Με τη συμμετοχή 161 αθλητών και αθλητριών διεξήχθη το 4ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ε2 σε ΟΑ Σούδας, ΟΑ Χανίων και ΑA Χανίων. Στον ΟΑ Σούδας έγιναν οι κατηγορίες Αγόρια κάτω των 12 ετών με 36 συμμετοχές, Κορίτσια κάτω των 12 ετών με 36 συμμετοχές, Αγόρια κάτω των 16 ετών με 19 συμμετοχές, στον ΟΑ Χανίων η κατηγορία Αγόρια κάτω των 14 ετών με 31 συμμετοχές και στην ΑΑ Χανίων οι κατηγορίες Κορίτσια κάτω των 14 ετών με 22 συμμετοχές και Κορίτσια κάτω των 16 με 17 συμμετοχές

Οι σημαντικότερες διακρίσεις των αθλητών και των αθλητριών της Ένωσης μας ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Αγόρια κάτω των 12 ετών: Στα μονά, 2η θέση για τον αθλητή του ΟΑ Χανίων Γεώργιο Κοκκινάκη και 3η θέση για τον Στυλιανό Ζερβό του ΟΑΧ. Στα διπλά, 1η θέση για τους Γεώργιο Κοκκινάκη του ΟΑ Χανίων με συμπαίκτη τον Ιωάννη Ζαφειρόπουλο του ΑΚΑ Μαραθώνα και 2η θέση Στυλιανό Ζερβό του ΟΑ Χανίων με συμπαίκτη τον Σταύρο Μαστρογαμβράκη του ΑΟΑ Αττικός Ήλιος.

Κορίτσια κάτω των 12 ετών: Στα μονά, 1η θέση για τη Στυλιανή Μαρινάκη του ΟΑ Χανίων και 3η θέση για την Χρυσή Νταμπακάκη του “Ηράκλειο Ο.Α.Α.” Στα διπλά την 1η θέση για τη Στυλιανή Μαρινάκη του ΟΑ Χανίων με συμπαίκτρια την Ελένη Τσέρου του ΑΟΑ Χαϊδαρίων και 2η θέση για τη Χρυσή Νταμπακάκη του “ΗράκλειοΟ.Α.Α.” με συμπαίκτρια την Κορνηλία Ρήγα του Φθιωτικός ΟΑ

Αγόρια κάτω των 14 ετών: Στα μονά, 1η θέση για τον αθλητή του “Ηράκλειο Ο.Α.” Ευάγγελο Μπόγρη και 3η θέση για τον αθλητή του “Ηράκλειο” Ο.Α.Α. Δημήτριο Δελάκη. Στα διπλά, 2η θέση για τον αθλητή του ΟΑ Χανίων Χρήστο Κασαπάκη με συμπαίκτη τον Σταύρο Κόλλια του Ρήγας ΑΟΑ Αργολίδας.

Κορίτσια κάτω των 14 ετών: Στα μονά, 1η θέση για την αθλήτρια του “Ηράκλειο Ο.Α.Α.” Ελένη Κωστάκη και 3η θέση για την αθλήτρια του ΟΑ Σούδας Μεταξία Γεωργακάκη Στα διπλά, 2η θέση για την Ελένη Κωστάκη του “Ηράκλειο Ο.Α.Α” και την Παρασκευή Μαρκάκη της ΑΑ Χανίων.

Αγόρια κάτω των 16 ετών: Την 1η θέση πήρε ο αθλητής του ΟΑ, Βίκτωρας Ζερβουδάκης, την 2η θέση ο αθλητής του “Ηράκλειο Ο.Α.Α.” Βασίλης Βολτυράκης και την 3η ο αθλητής του “Ηράκλειο” ΟΑΑ Βαλάντης Ταμιωλάκης.

Κορίτσια κάτω των 16 ετών: Στα μονά 3ες θέσεις για τις αθλήτριες Κατερίνα Ζαφειροπούλου και Βασιλική Μπαλάσκα του “Ηράκλειο Ο.Α.Α.” και ΟΑ Χανίων αντίστοιχα. Στα διπλά, 2η θέση για τις αθλήτριες του ΟΑ Χανίων Μύριαμ Μιουμπή και Βασιλική Μπαλάσκα.