Θετικά βλέπουν στη Β` Εθνική την πρόταση του ΠΣΑΠ για απόκτηση παικτών μέχρι 25 ετών από τις ομάδες οι οποίες δεν έχουν αδειοδότηση.

Η αρχική απόφαση ήταν πως οι ομάδες που δεν πήραν άδεια θα είχαν δικαίωμα να αποκτήσουν παίκτες κάτω των 20 ετών, με το όριο στην συνέχεια να ανεβαίνει στα 23 έτη.

Ο πρόεδρος της Β` Εθνικής Λεωνίδας Λεουτσάκος αναφέρθηκε στην πρόταση από πλευράς ΠΣΑΠ, το όριο να ανέβει στα 25 χρόνια, προκειμένου να μην μείνουν άνεργοι δεκάδες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ο κ. Λεουτσάκος είπε χαρακτηριστικά: «Αρχικά το μέτρο ήταν για ηλικίες κάτω των 20 στις ομάδες που δεν πήραν άδεια. Με δική μας παρέμβαση έγινε κάτω των 23.

Τώρα υπάρχει νέα παρέμβαση και πρόταση του ΠΣΑΠ. Το συνδικαλιστικό όργανο επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, για να μειωθεί η ανεργία και να μην υπάρξουν λιγότερες ευκαιρίες εργασιακά, προτείνει το όριο να ανέβει στα 25 χρόνια.

Δηλαδή Κ25, κατά δυο χρόνια περιθώριο για μεγαλύτερους. Φυσικά, η πρόταση μας βρίσκει σύμφωνους και θετικούς, αλλά είναι θέμα της ΕΠΟ να περάσει. Λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Εμείς ξανά θα συνεδριάσουμε μετά τον Δεκαπενταύγουστο».