Απόλυτη επιτυχία για την ΕΠΣΗ είχαν τα αγωνιστικά τεστ, που έγιναν για τους διαιτητές και βοηθούς της 1ηςΚατηγορίας. Ο διαιτητής Γιώργος Φουκάκης και οι βοηθοί Βασίλης Νικολακάκης και Γιάννης Κουράκης τα πήγαν εξαιρετικά και πέρασαν τα τεστ. Η Επιτροπή Διαιτησίας τους συγχαίρει για τις επιδόσεις τους και τους εύχεται καλή διαιτητική σεζόν.

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία στα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών 2ης Κατηγορίας και του Μάριου Βισκαδούρου. Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ τον συγχαίρει για τις επιδόσεις του. Σε έναν μήνα περίπου θα πάρουν μέρος στα επαναληπτικά τεστ οι Γιάννης Μουρτζάκης και Γιώργος Ζαχαριουδάκης, καθώς ήταν τραυματίες και δεν ήταν σε θέση να τρέξουν αυτό το διάστημα.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ συγχαίρει τους έξι Ηρακλειώτες βοηθούς διαιτητές 2ης Κατηγορίας, που πέρασαν τα αγωνιστικά τεστ, τα οποία έγιναν στην Αθήνα. Οι βοηθοί διαιτητές είναι οι: Γαρεφαλάκης Ευστάθιος, Δασκαλάκης Αντώνιος, Δασκαλάκης Ιωάννης, Μαυρουδής Δημήτριος, Παπαδάκης Μιχαήλ, Τρουλινός Κωνσταντίνος.