Ο κ. Τσάλος χθες με τον κ. Παπαθανασάκη στη συνεδρίαση της ΛίγκαςΟ κ. Τσάλος χθες με τον κ. Παπαθανασάκη στη συνεδρίαση της Λίγκας

Μπορεί την Κυριακή ο ΟΦΗ να αναχωρεί για το Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά οι προβολείς του ενδιαφέροντος παραμένουν στο Ηράκλειο όπου την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ με θέμα το οικονομικό. Τη Συνέλευση, η οποία θα γίνει στο «Γκάλαξι» στις 7.30μ.μ., συγκάλεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος, ο οποίος φέρεται να είναι απογοητευμένος από την στάση της πλειοψηφίας των μετόχων. Ο κ. Τσάλος που από την πρώτη στιγμή ζήτησε τη στήριξη των μετόχων για να μπορέσει να προχωρήσει η ομάδα, μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει τις βοήθειες που περίμενε, την ίδια ώρα που οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες. Χθες έγινε γνωστό ότι η κρητική ομάδα οφείλει χρήματα ακόμα και στην ΕΠΟ και αν δεν πληρώσει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας ένα ποσό ύψους 10.300 ευρώ, κινδυνεύει η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να θέσει τους μετόχους προ των ευθυνών τους χωρίς ακόμα να μπορεί κανείς να προβλέψει ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του. Η απογοήτευσή του είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς τα αποτελέσματα των επαφών που είχε στην Αθήνα δεν είναι αυτά που περίμενε με τον ΟΦΗ όπως και τις υπόλοιπες ομάδες να βρίσκονται όπως και πέρυσι σε δύσκολη θέση.Κοντά ο Χαλκιαδάκης

Κοντά στην προσπάθεια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα είναι και φέτος τα S/M Χαλκιαδάκης και ο Μηνάς Χαλκιαδάκης.

Αυτό αναδείχθηκε μέσα από τη συνάντηση που είχαν τα στελέχη του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με τον Κρητικό επιχειρηματία.

Ο κ. Χαλκιαδάκης άκουσε και συζήτησε με ενδιαφέρον όλες τις νέες προτάσεις και ενημέρωσε τους υπεύθυνους του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ότι σε συνεργασία με το τμήμα Marketing των S/M Χαλκιαδάκης θα στηρίξει έμπρακτα τις νέες ενέργειες στον τομέα των εισιτηρίων διαρκείας, την άμεση και καταλυτικής σημασίας συνεισφορά του σε διάφορες ενέργειες που θα ανακοινωθούν άμεσα, καθώς και στην χορήγηση προϊόντων, τόσο όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι, όσο και σε ανάγκες του γηπέδου της ομάδας, αλλά και του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

• Ο σύνδεσμος παλαιμάχων ΟΦΗ συγχαίρει τη νέα διοίκηση και τον κ. Τσάλο και εύχεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στον κόσμο μια καλή χρονιά και όπως αναφέρει να πανηγυρίσουν στο τέλος την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.