Ο κ. Τουντζάρης χθες στα γραφεία της Β’ ΕθνικήςΟ κ. Τουντζάρης χθες στα γραφεία της Β’ Εθνικής

Στον Εργοτέλη μπορεί να μην έμαθαν ακριβώς χθες πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ωστόσο αν η σέντρα πάει για την 1η Οκτωβρίου όπως βγήκε από τη χθεσινή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής τότε η προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Αυγούστου.

Το διάστημα είναι μικρό, αλλά στον Εργοτέλη έχουν ήδη «τρέξει» πολλά από τα ζητήματα της ομάδας και το κυριότερο ολοκληρώνουν τις διαδικασίες για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ. Ήδη είναι έτοιμο το ΑΦΜ και οι λογαριασμοί της ομάδας και αυτό που μένει πλέον είναι να μπουν και τα χρήματα που απαιτούνται (300.000 ευρώ) για το μετοχικό κεφάλαιο.

Στον Εργοτέλη επικρατεί ικανοποίηση για το γεγονός ότι όλα κύλησαν ομαλά και η ομάδα πρόλαβε τις ημερομηνίες και πλέον αυτό που μένει είναι να γίνει το ίδιο και με το αγωνιστικό κομμάτι ώστε το παζλ της ομάδας να έχει ολοκληρωθεί στο επόμενο δεκαήμερο.

Οι μηχανές δουλεύουν ήδη στο φουλ αλλά όλα τα θέματα θα μπουν στην τελική ευθεία από την ερχόμενη εβδομάδα με την άφιξη στο Ηράκλειο του Μαγκέντ Σαμί. Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας ακόμα και στο Βέλγιο όπου βρίσκεται ασχολείται με θέματα του Εργοτέλη και κυρίως με τους ξένους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ και που θα προέρχονται από τις άλλες δυο ομάδες του, την Γουάντι Νέγκλα και την Λιρς. Η επιστροφή του θα δρομολογήσει εξελίξεις και στο ζήτημα του προπονητή για το οποίο έχει γίνει ήδη προεργασία από τον συνεργάτη του στην Ελλάδα Γιώργο Τουντζάρη.

• Σε επέμβαση στο χιαστό από τον κ. Ζάβρα στο Βενιζέλειο υποβλήθηκε η αθλήτρια της ποδοσφαιρικής ομάδας Εύα Μαρκάκη στην οποία ο Εργοτέλης εύχεται γρήγορη ανάρρωση και καλή επιστροφή.