Χαλάει όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του Δημήτρη Κεφαλούκου στον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι η απόκτησή του είχε ανακοινωθεί από την ομάδα του Κρουσώνα.

Η εξέλιξη αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Εργοτέλης που αρχικά είχε συμφωνήσει για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του παίκτη, δεν συναίνεσε τελικά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο νεαρός υπολογίζεται για τη νέα ομάδα Κ-19 που θα δημιουργήσουν οι “κιτρινόμαυροι”.

Στη Χερσόνησο ανήκει και τυπικά ο Αντώνης Πρικάκης, ο οποίος μάλιστα πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Ο Πρικάκης συμφώνησε σε όλα και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του Λάκη Καργιωτάκη.

Κρητική μουσική βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα πάνε στο σύλλογο, οργανώνουν οι Ελπίδες την Παρασκευή 11 Αυγούστου στο γήπεδο της ομάδας.

Η διοίκηση καλεί τον κόσμο να δώσει το “παρών” για να διασκεδάσει με το συγκρότημα του Γιώργου Φασουλά και Κώστα Καλλέργη.

Τη φανέλα της Αγίας Βαρβάρας θα φοράει τη νέα περίοδο ο Μιχάλης Πατεράκης. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είναι στρατιωτικός, πήρε μετάθεση στο Ηράκλειο και επιστρέφει στην ομάδα.

Μουσικά κυλάει αυτό το διήμερο για τον ΟΦΑ. Χθες Παρασκευή 4 Αυγούστου διοργανώθηκε εκδήλωση με τον Μανώλη Αλεξάκη και το συγκρότημά του, ενώ σήμερα ακολουθεί βραδιά με τον Δημήτρη Σπυριδάκη και το συγκρότημά του.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Αρκαλοχώρι και η διοίκηση προσκαλεί τον κόσμο να παρευρεθεί προκειμένου να περάσουν ένα ωραίο μουσικό διήμερο.