Αντίστροφα για τη μετάβασή του στο Καρπενήσι, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του από τις 7-19 Αυγούστου μετράει ο ΟΦΗ.

Η αποστολή αναχωρεί το βράδυ της Κυριακής και από τη Δευτέρα το απόγευμα ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ξεκινήσει το μοντάρισμα της ομάδας, ενώ κατά το διάστημα παραμονής του στο Καρπενήσι, ο ΟΦΗ θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια με την Παναχαϊκή (9/8), τα Τρίκαλα (12/8) και τον Κισσαμικό (16/8). Συνολικά στην προετοιμασία μετέχουν 28 παίκτες, και συγκεκριμένα οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Παπαδάκης, Παναγιώτου, Φαζός, Κοιλιάρας, Σιώπης, Μονιάκης, Ζιάμπαρης, Νάστος, Χαντί, Μάρτος, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Μανιαδής, Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης, Μάνος, Όγκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Ορτέγκα Βρεττός, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης Περδικάκης και Νηστικάκης. Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές καθώς στον ΟΦΗ έχουν φτάσει προτάσεις από τον Κισσαμικό για τον Βρεττό και από τον ΠΟΑ για τον Μανιαδή. Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη είχε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος όπου τον ενημέρωσε για την προσπάθεια που κάνουν στον ΟΦΗ επιχειρηματίες από την Κρήτη και ζήτησε τη συμπαράστασή του.

Παράλληλα, ζήτησε τη στήριξη της Πολιτείας στο πρωτάθλημα, ώστε η κατηγορία να είναι βιώσιμη και να μην επαναληφθούν τα περσινά φαινόμενα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπουργό για τη συνάντηση. Ηταν μια συνάντηση γνωριμίας, στην οποία είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για την προσπάθεια που κάνουμε στον ΟΦΗ, αλλά και την ανάγκη στήριξης του πρωταθλήματος, στο οποίο μετέχουμε» ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ο κ. Τσάλος.