Ότι δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές της ΕΠΟ ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας χθες στον Αρένα fm. «Το σκέφτηκα πολύ, με προβλημάτισε, με πίεσαν φίλοι πρόεδροι Ενώσεων, όχι μόνο από την Κρήτη, αλλά από όλη την Ελλάδα, αλλά η απόφασή μου είναι οριστική, δεν θα κατεβώ υποψήφιος πρόεδρος στην ΕΠΟ, αν και βλέπω ότι υπάρχουν θέματα στην άλλη παράταξη, του Ευάγγελου Γραμμένου, που με προβληματίζουν».

Ο κ. Τζώρτζογλου άφησε αιχμές για κάποιους που όπως είπε είδαν το μέλι και πήγαν να βάλουν το δάκτυλο. «Υπάρχουν πολλοί καλοί παράγοντες και πρόεδροι Ενώσεων στην παράταξη Γραμμένου, ο ίδιος ο Βαγγέλης είναι τίμιος, έχει ικανότητα, μεράκι και πιστεύω ότι θα δουλέψει στην ΕΠΟ, γιατί όπως φαίνεται θα κερδίσει τις εκλογές, έχει τον πρώτο λόγο. Κάποιοι άνθρωποι, όμως, που τους «ξέρασε» το ποδόσφαιρο και ήταν στην άλλη παράταξη, επειδή από εκεί τελείωσε το μέλι, πήγαν να βάλουν το δάχτυλο στο μέλι της παράταξης Γραμένου, και επειδή τους ξέρω τι είναι, δεν είμαι σίγουρος ότι θα αφήσουν τον Γραμμένο να εφαρμόσει την πολιτική του».

Όσο για το τι θα ψηφίσει η ΕΠΣΗ τόνισε ότι «Θα κάνουμε έκτακτη σύσκεψη, ανάλογα με τις υποψηφιότητες και θα αποφασίσουμε. Δεν έχουμε πάρει απόφαση ακόμη…».