Αποφασισμένος να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που έχουν σχέση με το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι ο ΟΦΗ και αυτό επεσήμανε χθες ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ Φώτης Τσάλος στον ομόλογο του της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Λίγκας σε πολύ καλό κλίμα με τον κ. Τσάλο να τονίζει στον κ. Λεουτσάκο ότι στηρίζει την προσπάθεια του για τη βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα και φυσικά το οικονομικό, αλλά και για τη συνεδρίαση του Δ.Σ της Λίγκας που θα γίνει αύριο Παρασκευή. Η είδηση που βγήκε είναι ότι οι ομάδες θα πάρουν σε πρώτη φάση το ποσό των 100.000 ευρώ ως ξεκίνημα για να καλύψουν άμεσες ανάγκες τους. Η άλλη είδηση είναι ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ, που θα είναι «παρών» στην αυριανή συνεδρίαση, θα δηλώσει υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου, ενώ σήμερα μαζί με τον κ. Λεουτσάκο θα συναντήσουν τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη για να του εκθέσουν όλα τα προβλήματα της κατηγορίας και να ζητήσουν τη βοήθειά του.

«Ευχαριστώ τον κ. Λεουτσάκο για τη συνάντηση και την ενημέρωση. Η προσπάθεια του είναι σημαντική. Για μας είναι θετικό ότι θα περιμένουμε φέτος από τη Λίγκα ένα ποσό από έσοδα περίπου 100 χιλ. ευρώ, τα οποία θα μας βοηθήσουν στον προγραμματισμό μας.

Θα είμαστε πολύ κοντά σε όλες τις διεργασίες της διοργανώτριας και σαν ΟΦΗ θα παίξουμε δυναμικό ρόλο. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, καθώς το όνομα του ΟΦΗ το επιβάλλει. Θα πάμε μαζί με τον κ. Λεουτσάκο, στη συνάντηση με τον Υπουργό, για σημαντικές διεκδικήσεις της κατηγορίας» ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Φώτης Τσάλος.

Χθες εξάλλου ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε επαφές με εκπροσώπους της stoiximan καθώς και με τους νομικούς κκ Βαγιάκο, Καϊμακάμη, ενώ σήμερα θα έχει συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού για θέματα του ΟΦΗ. Η συνάντηση αυτή θα γίνει θεσμικά νωρίτερα από την προγραμματισμένη μαζί με τον πρόεδρο της Λίγκας κ. Λεουτσάκο.

Μένουν Κομεσίδης, Μπολάκης

Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ Κομεσίδη για τον ΟΦΗ με τις δύο πλευρές να βρίσκουν φόρμουλα επικοινωνίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συμφώνησαν για επέκταση της συνεργασίας τους για ένα ακόμα χρόνο(μέχρι το καλοκαίρι του 2019) και ο παίκτης πήρε κανονικά μέρος στη χθεσινή προπόνηση.

Στο ρόστερ παραμένει και ο Μανόλης Μπολάκης. Ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε δανεικός στον Κισσαμικό, θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας για τη φετινή χρονιά.

«Φήμη» για τα διαρκείας

Ο Βασίλης Ζηδιανάκης και τα αναψυκτικά “ΦΗΜΗ” στηρίζουν και φέτος έμπρακτα τον ΟΦΗ με τη χορηγία τους στις κάρτες των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση του «ευχαριστεί τον Βασίλη Ζηδιανάκη και την εταιρεία «Φήμη» που είναι από τους πρώτους χορηγούς της ομάδας.

Ο κ. Ζηδιανάκης στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά μας και τέτοιοι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στον ΟΦΗ και στον αθλητισμό μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε δυνατά αυτό που ξεκινήσαμε» αναφέρει μεταξύ των άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής: Θύρα 1,4,5 70 ευρώ, Θύρα 2,3 180 ευρώ, Θύρα 7 300, Θύρα 8 250 ευρώ, Θύρα 9 κάτω 400 ευρώ, Θύρα 9 πάνω 500 ευρώ.