Μέχρι σήμερα θα περιμένουν στον Ηρόδοτο την απάντηση του ποδοσφαιριστή, με τον οποίο, αν τελικά γίνει η μεταγραφή, θα κλείσει το ρόστερ.

Στην Αλικαρνασσό είναι σε ανοιχτή γραμμή τις τελευταίες μέρες με τον ποδοσφαιριστή που όπως λένε οι πληροφορίες αν αποκτηθεί θα κάνει την διαφορά. Πρόκειται για επιθετικό με θητεία στη Σούπερ Λίγκα, με τον οποίο έχουν μιλήσει τόσο οι παράγοντες όσο και ο Μανόλης Παπαματθαιάκης. Αν πει το ναι στην πρόταση του Ηροδότου, οι μεταγραφές ολοκληρώνονται, σε διαφορετική περίπτωση ο Ηρόδοτος είναι διατεθειμένος να περιμένει, καθώς θέλει να κάνει για τη θέση αυτή την καλύτερη δυνατή επιλογή με το μικρότερο ρίσκο.

Στο μεταξύ κυανόλευκος και με την βούλα είναι πλέον ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, καθώς ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε χθες την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: “Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Μελισσόπουλο. Αλέξανδρε, καλώς ήρθες στον Ηρόδοτο!”.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός από την Ξάνθη, αγωνιζόταν στην Καβάλα. Ξεκίνησε από τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αστέρα Μαγικού, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αιγινιακό, Βατανιακό, στο εξωτερικό σε ομάδες της Ισπανίας, Τσεχίας και Γερμανίας σε ερασιτεχνικό επίπεδο, και στην επιστροφή του στην Ελλάδα ο Νέστος Χρυσούπολης και η Καβάλα.