Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ μετά την παραίτηση του Βασίλη Πλεσίτη, ενώ ρόλο γενικού αρχηγού ανέλαβε ο Μάριος Κολοβός.

Παρά τη νέα προσέγγιση που έγινε με τον κ. Πλεσίτη, ο ίδιος επέλεξε να επιμείνει στην απόφασή του και να μην συνεχίσει στο πόστο του προπονητή.

Έτσι, στον ΟΦΗ έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με υποψήφιους προπονητές, με την περίπτωση του Βασίλη Κρασανάκη να είναι μια από αυτές που βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον Βασίλη Πλεσίτη και εύχεται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της οργάνωσης της ομάδας Κ19 αποφασίστηκε η στελέχωσή της με τον παλιό διαιτητή, Μάριο Κολοβό, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του γενικού αρχηγού της Κ19.

Για τη συνεργασία με τον Μάριο Κολοβό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος, τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Κολοβό για την αποδοχή της πρότασής μας. Ο κ. Κολοβός αναλαμβάνει αφιλοκερδώς χρέη γενικού αρχηγού και θα μας βοηθήσει γενικά στο κομμάτι της οργάνωσης όσον αφορά την επόμενη μέρα της Κ19 του συλλόγου».