Σε αρκετές προσαγωγές  έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ.  για το αιματηρό περιστατικό τραυματισμού 29χρονης από αδέσποτη σφαίρα στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι  ομάδα περίπου εννιά ατόμων προσέγγισε με απειλητικές διαθέσεις κουρείο στην οδό Ταξιαρχών που ανήκει σε Αρμένιο. Τα άτομα αυτά ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη του κουρείου και κάποια στιγμή άρχισαν να «γαζώνουν» το κουρείο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τρύπες στην τζαμαρία και τον τοίχο, ενώ εκτιμάται ότι οι δράστες είχαν προηγούμενα με τον κουρέα. Την ώρα των πυροβολισμών η 29χρονη γυναίκα έπινε ανυποψίαστη το ποτό της στο καφέ-μπαρ της πλατείας Ελευθερίας που βρίσκεται κοντά στο κουρείο. Τότε δέχθηκε μία αδέσποτη σφαίρα στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια των οποίων προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αττικής έξι άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό. Κάποιες από τις προσαγωγές, αν όχι όλες, θα μετατραπούν σε συλλήψεις.

Για την υπόθεση αναμένεται να συγκεντρωθεί και υλικό από βιντεοκάμερες καταστημάτων της περιοχής.