Άνω τελεία… βάζει στις μεταγραφές του ο ΟΦΗ με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μην βιάζεται για να ολοκληρώσει το ρόστερ της ομάδας. Ο ΟΦΗ έχει φτάσει ήδη τις 9 μεταγραφές μετά και την απόκτηση του Ποτουρίδη που ήταν η τελευταία χρονικά, έχοντας καλύψει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες του και αφήνοντας ανοικτό το θέμα της ενίσχυσης στον άξονα με ένα ίσως ακόμα κεντρικό αμυντικό και δυο μέσους.

Στα δηλώσεις που έκανε στην πρεμιέρα ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του αφού είδε το μεγαλύτερο μέρος των επιλογών του να γίνονται πραγματικότητα. Ακόμα και στην περίοδο που ο μηχανισμός της ομάδας είχε σταματήσει να λειτουργεί σε αναμονή των διοικητικών εξελίξεων το «δεν χάσαμε παίκτες» που είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι ενδεικτικό του ότι όσους παίκτες ήθελε μέχρι τώρα τους πήρε.

Οι εκκρεμότητες βέβαια υπάρχουν αλλά αυτό είναι λογικό να συμβαίνει και δεν φαίνεται να ανησυχεί τον τεχνικό της κρητικής ομάδας. Το μόνο ανοιχτό ζήτημα που φαίνεται να τον απασχολεί είναι η παραμονή ή όχι του Κομεσίδη τον οποίο θέλει στην ομάδα αλλά ο παίκτης δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα μείνει παρόλο που έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο. Από την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση Κομεσίδη, για την οποία πληροφορίες έλεγαν χθες ότι μπορεί να έχει θετική κατάληξη, θα εξαρτηθεί αν ο ΟΦΗ κινηθεί για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού. Αυτή την στιγμή με την απόκτηση των Ζιαμπάρη, Ποτουρίδη συν τον Φαζό έχει τρεις στόπερ με τον τελευταίο όμως να είναι τραυματίας και να μην υπολογίζεται για τους πρώτους μήνες. Αν παραμείνει ο Κομεσίδης ο Παπαδόπουλος θα έχει τρεις κεντρικούς αμυντικούς διαφορετικά θα κινηθεί για ένα ακόμα. Από κει και πέρα ο ΟΦΗ θα πάει για δυο ακόμα μέσους, ένα «εξάρι» και ένα «οκτάρι» και μελετάει ήδη περιπτώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο Μάκος είναι ένας από τους παίκτες με τους οποίους έχει μιλήσει ο Παπαδόπουλος αλλά δεν είναι ο μοναδικός (ούτε ο πιο εύκολος) στόχος.

Στον ΟΦΗ δεν «καίγονται» να κλείσουν άμεσα τις θέσεις καθώς ξέρουν ότι το επόμενο διάστημα θα προκύψουν σίγουρα ευκαιρίες. Από την άλλη ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει να δει και να αξιολογήσει κάποιες περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ και να πάρει αποφάσεις. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Μπολάκης τον οποίο θα κρίνει μέσα από τις προπονήσεις αλλά και οι νεαροί που έχει στην διάθεση του.

Επαφές για λεφτά

Την ίδια ώρα ο Φώτης Τσάλος όπως γράψαμε από χθες βρίσκεται στην Αθήνα για επαφές με στόχο να μπουν έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας θα έχει συναντήσεις με χορηγούς, με κυβερνητικούς αξιωματούχους αλλά και με ανθρώπους της λίγκας. Είναι πολύ πιθανό να μείνει στην Αθήνα μέχρι την Παρασκευή που θα συνεδριάσει η διοργανώτρια αρχή για να ασχοληθεί με όλα τα θέματα που αφορούν το νέο πρωτάθλημα.