Μια διαφορετική πρεμιέρα θα κάνουν οι παίκτες του ΠΟΑ καθώς το πρώτο ραντεβού έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 6.30 το πρωί στο Ατσαλένιο.

Η χρονιά ξεκίνησε την Παρασκευή με τα εργομετρικά τεστ και την ομιλία του προέδρου Γιάννη Καλέμπουμπα αλλά οι προπονήσεις ξεκινούν από σήμερα και θα για ένα διάστημα θα είναι διπλές και θα γίνονται στο Ατσαλένιο.

Στον ΠΟΑ συνεχίζουν και την μεταγραφική αναζήτηση στοχεύοντας σε ένα παίκτη στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Στην λίστα υπήρχε το όνομα του Βαρούχα που αγωνιζόταν στον ΑΟΧ όμως φαίνεται ότι ο παίκτης έχει πρόταση από Β’ Εθνική. Η προετοιμασία ξεκινάει με τις εκκρεμότητες του Μπουτσάκη και του Γιαγκιόζη με τον πρώτο να έχει ζητήσει να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους και τον δεύτερο να μην έχει ακόμα αποφασίσει για το μέλλον του.

Χθες το βράδυ αναμενόταν στο Ηράκλειο για να πάρει κανονικά από σήμερα μέρος στην προετοιμασία το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα Γρηγόρης Τοπάλι, ενώ τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας θα ακολουθήσουν πέντε νεαροί παίκτες από τον Κεραυνό. Ο λόγος για τους Κενδριστάκη, Κοντογιάννη, Χανιωτάκη, Λέλεκα, Κουκάκη οι οποίοι πήραν μέρος στα εργομετρικά και θα βρίσκονται στη διάθεση του Μανόλη Σουτζή.