Την απόκτηση του έμπειρου Λευτέρη Ρουσάκη ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε ο ΟΦΑ κάνοντας μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση. Ο Ρουσάκης θα έχει   διπλό ρόλο καθώς εκτός από παίκτης, θα αναλάβει και χρέη προπονητή στην ακαδημία της ομάδας Αρκαλοχωρίου.

Ο ΟΦΑ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον 19χρονο επιθετικό, Ρενάλντο Φρόκου, ο οποίος, εκτός των άλλων, συγκαταλέγεται στην κατηγορία των μικρών.

Επένδυση στο μέλλον αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η απόκτηση του Δημήτρη Κεφαλούκου. Ο 18χρονος μέσος έπαιξε πέρυσι στον ΕΓΟΗ και είχε 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δυο στο κύπελλο.

Στην απόκτηση του Μιχάλη Λειβαδίτη προχώρησαν οι Ελπίδες. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε πέρυσι στον Δωριέα ενώ έχει παίξει σε Δαίδαλο, ΕΓΟΗ, Αλμυρό, Μινωική, Χερσόνησο, Βραχάσι, Μοχό, και ΑΕΚατσαμπά. Αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο
Λευτέρης Διγενής έναν μήνα μετά την επίτευξη της συμφωνίας του με τους νεοφώτιστους. Ο έμπειρος αμυντικός ζήτησε ν’ αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

Σε τρεις ακόμα εσωτερικές μεταγραφές προχώρησε το Αθλόπολις μετά την επιστροφή των Γιούλιαν Μπεκιάι, Γιάννη Μανιά και Γιάννη Καμαράτου, οι οποίοι είχαν παραχωρηθεί δανεικοί στον Ραύκο.

Κίνηση για την απόκτηση του Κώστα Τσαφαντάκη, έχει γίνει από την διοίκηση του Ηρακλή Νιπιδιτού. Στόχος είναι να πει το “ναι” ο έμπειρος επιθετικός, με τον Ηρακλή Νιπιδιτού να έχει το αβαντάζ ότι στην ομάδα αγωνίζεται ο αδερφός του Δημήτρης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του.