ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας! Σχεδόν… Αύγουστος, πάει το καλοκαίρι. “Η άκρα του χειμώνα” που λέγανε και οι παλιοί και δεν είχαν καθόλου άδικο. Δεδομένων και των ημερών που… μικραίνουν επικίνδυνα!

ΚΙ ΟΣΟΙ ξεκινάτε διακοπές να ξέρετε ότι… θα ξαναγυρίσετε! Πώς τό 'λεγε ο Πολ Θερού; Οι τουρίστες δεν ξέρουν πού έχουν πάει, οι περιηγητές δεν ξέρουν πού πάνε.

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ Μακρόν πάντως μου είπε ότι δεν φεύγει. Θα περιμένει εδώ να δει πως θα πάνε τα πράγματα… Αυταπατάται.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ και τα sms του Βαρουφάκη με τον Τσίπρα επιβεβαιώνεται: Η Ελλάδα έχει κάποιον εκεί πάνω που την αγαπάει και την πονάει πολύ…

ΤΙ ΕΠΑΘΕ ο Τσακαλώτος και τα έβαλε με τον Παππά για τις άδειες; Aπευθυνόμενος στα μέλη της ΚΕ, ο Τσακαλώτος αναφέρθηκε στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών λέγοντας μάλιστα -πάντα σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες- ότι «θα ήταν καλύτερο να μην είχαμε κάνει τίποτα», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι η διαδικασία που προηγήθηκε ήταν δώρον άδωρον και πως τα περισσότερα τα μαθαίνει από την τηλεόραση! Καλά δεν… κερδάμε τελικά;

ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ βέβαια το έχει ο Παππάς που του «απάντησε»: Η νίκη έχει πολλούς πατεράδες, η ήττα είναι ορφανή.

ΚΑΤΑ ΤΑ λοιπά, όλα… ομόφωνα στην Κεντρική Επιτροπή. Ειδικά ενόψει ανασχηματισμού που όλοι περιμένουν ένα χαρτοφυλάκιο. Νήσσες.

ΤΟ ΕΙΠΕ και η Ράνια. «Η διάκριση Αριστεράς-Δεξιάς είναι απολύτως υπαρκτή, σε όλα τα επίπεδα, διαψεύδοντας όσους τη θεωρούν ως έναν αναχρονισμό, ως κάτι το ξεπερασμένο», τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε άρθρο της στην εφημερίδα «Τα Νέα», με τίτλο «Πόσο "νέα" είναι η ΝΔ;».

ΦΥΣΙΚΑ και δεν είναι το ίδιο εάν αναλογιστείς ότι σήμερα λήγει η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος, που αφορά σχεδόν 2,5 εκατομμύρια φορολογουμένους, για τους οποίους προέκυψε χρεωστικό εκκαθαριστικό. Πρέπει να πληρωθεί 1,5 δισ. ευρώ! Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ για Grexit τέθηκε σε σειρά συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου αλλά και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το πρώτο οχτάμηνο του 2015, δήλωσε ο κ. Στρατούλης. Ποια είναι η είδηση;

ΕΧΑΣΕ και ο Καμμένος τον Πρίμπους από το Λευκό Οίκο. Αλλά δεν τον φοβάμαι, θα τη βρει την άκρη του αυτός! Είναι ικανός να πείσει τον Τραμπ να πάει στη θέση του!

Ο... Επικρητικός