ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Έχουμε ήδη κατακτήσει το «δικαίωμα» να μιλάμε για τον Αύγουστο. Αύριο, μεθαύριο…έρχεται. Κι εμείς…φεύγουμε! Αλλά το χειρότερο είναι ότι θα επιστρέψουμε!

ΠΑΕΙ ο Ιούλιος και όπως είχε πει ο αυτοκράτορας Αύγουστος: “Χειροκροτήστε φίλοι μου. Η κωμωδία ετελείωσε!”

ΚΙ ο Μαντέλης; Ναι, κι ο Μαντέλης ένοχος! Ποιος έχει τώρα σειρά, βρε σύντροφοι;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ο (εορτάζων χθες) Αλέξης. Τον ακούω να μιλάει για ανάγκη …συναίνεσης και λέω σε άλλη χώρα ζω. Ή μάλλον ζούσα.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό από τη Λότζια. Όχι μόνο…Φακουρέλης και ένα δυο παράπλευρες απώλειες…

ΤΕΛΙΚΑ είναι πιο προβλέψιμος από ποτέ ο δήμαρχος. Και ειδικά τώρα που πάει προς το τέλος της θητείας του. Πώς το είπε και ο ίδιος; Σημειακές παρεμβάσεις…

ΠΑΝΤΩΣ εάν αληθεύει και η αύξηση του ποσού του προέδρου της ΔΕΥΑΗ μιλάμε για νέα ήθη…

ΗΓΕΤΙΚΗ εμφάνιση ο Μπακογιάννης μπροστά στον Τσίπρα: «Βιώνουμε καθημερινά φτώχεια, ανεργία, αδικία -Όχι άλλα λόγια, χορτάσαμε» του είπε. Αλλά ο Μητσοτάκης να τα…ακούει. Και να φοβάται (κάπως περίεργα… επιστρέφει η αδερφή του).

Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ σκέφτεται τον φίλο του τον Βαρουφάκη, πως…τον παίζουν όλα τα μέσα. Ξέρει ότι κι εκείνος όταν θα φύγει πρέπει να γράψει ένα βιβλίο!

«ΟΛΟΙ εκείνοι που κατηγορούσαν τον φίλο μου Γιάνη Βαρουφάκη, τώρα με θρησκευτική ευλάβεια τον προσέχουν. Έχει αλλάξει το κλίμα υπέρ του και αυτό είναι ένα βάρος που έφυγε από πάνω μου» σχολίασε σκωπτικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για όσους επικαλούνται τις περιγραφές του κ. Βαρουφάκη για να επιτεθούν στην κυβέρνηση είπε στη Βουλή ο κ. Τσακαλώτος.

ΠΕΝΤΕ δόσεις θα γίνει ο ΕΝΦΙΑ; Πότε έγινε αυτό; Πότε αποφασίστηκε και…επανέφεραν το φόρο που καταργήθηκε; Χαμπάρι δεν παίρνω!

ΠΑΡΑΤΑΣΗ τουλάχιστον ενός μήνα παίρνει η λοταρία αποδείξεων και αντί για Αύγουστο, όπως αρχικά είχε εξαγγελθεί, αναμένεται να ξεκινήσει από Σεπτέμβριο. Κρίμα…

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ που είδα με τον τραγουδιστή που «χτίστηκε» από τις σαμπάνιες δείχνουν ανάγλυφα και την εικόνα της χώρας. Πάνε μαζί αυτά.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ μοτίβο και το γεγονός ότι «βούλιαξε» από κόσμο η Ψαρρού για τη συναυλία Ρέμου-Ραματζότι. Οι κροίσοι ανατολίτες στα πρώτα τραπέζια και οι δικοί μας λίγο πιο πίσω. Όπως λέει κι ο άλλος: Ρε φιλαράκι μήπως έχεις 10.000 να πάω να ακούσω απόψε Ρέμο στο Νάμμος;

Ο... Επικρητικός