ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους, πιο αισιόδοξοι όλοι, πιο…ευτυχισμένοι! Τι, όχι; Μην είστε αχάριστοι, αγορές έχετε, λεφτά διαθέτετε, διακοπές θα πάτε! Τι, όχι;

ΠΩΣ το είχε πει και ο μεγάλος Κρητικός; Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα.

ΜΟΝΟ ο καιρός μάς…τρολάρει τελευταία και παίζει πάλι να χαλάσει.

AYTO με τη σεμνότητα και την ταπεινότητα να το προσέξει ο Αλέξης. Ο τελευταίος που το είπε…δεν τέλειωσε καλά και έχει καταδικαστεί σε αφωνία 8 χρόνια τώρα!

ΑΠΛΑ πράγματα: «Δεν πανηγυρίζουμε ούτε βγάζουμε διθυράμβους. Κάναμε μια μετρημένη δήλωση και συνεχίζουμε… Αυτό που λέμε με σεμνότητα είναι ότι κάνουμε ένα σημαντικό βήμα και είναι η αρχή του τέλους μιας περιπέτειας», σημείωσε. «Καταφέραμε να πετύχουμε ένα πρώτο βήμα, ώστε τον Αύγουστο του 2018 η χώρα να φύγει απ’ αυτή την περιπέτεια. Δεν υπάρχει λοιπόν 4ο μνημόνιο», είπε ο Αλέξης.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ήταν άλλο: «Αν πάτε βόλτα στην Αθήνα, πάμε και μαζί, θα δείτε τουρίστες και χαμογελαστά πρόσωπα. Όχι όπως ήταν, πόλη αστακός. Ούτε οδοφράγματα»!

ΚΑΙ ΜΗΝ ακούω βλακείες. Το “Αγγλικό δίκαιο” των Σαμαροβενιζέλων ήταν προδοτικό... Το “Αγγλικό δίκαιο” των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι εθνικοαπελευθερωτικό. Όλοι το ξέρουν αυτό.

ΠΗΓΑΣΟΣ στον Σαββίδη, αλλά με…διαφωνία της Ζωής! Η τέως πρόεδρος της Βουλής μαζί με άλλα στελέχη της Πλεύσης Ελευθερίας επιχείρησαν να παρεμποδίσουν τη διαδικασία του πλειστηριασμού, με αποτέλεσμα ο πλειστηριασμός να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί με μεγάλη καθυστέρηση. Ποιος είστε, κύριε;

ΤΩΡΑ περιμένουν λίγο Ιβάν στην κυβέρνηση να σηκώσει το κλίμα. Γιατί από…ΔΟΛ την ήπιαν (εντιμότατοι ψεύτες! Είχε χθες τίτλο…) και από ντοκουμενταρισμένο δεν περιμένουν πια τίποτα. Αυγή μόνο σαν…ΦΕΚ λειτουργεί!

ΕΙΠΕ ο Μητσοτάκης να μην πάνε οι γαλάζιοι στο συνέδριο που θα πάει ο Αλέξης. Είπε ο Μπακογιάννης ότι θα πάει. Και…ξείπε αμέσως ο Κυριάκος.

ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ όντως σε θράσος ορισμένες φορές ο κουμπάρος!Η ισραηλινή κυβέρνηση απάντησε σήμερα χωρίς περιστροφές στις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με τα μέτρα που εφαρμόζονται στην Πλατεία των Τεμενών, επισημαίνοντας ότι το Ισραήλ δεν έχει να πάρει κανένα «μάθημα ηθικής» από την Τουρκία. «Δεν δεχόμαστε μαθήματα ηθικής από αυτούς που εισέβαλαν στην Κύπρο», είπαν.

ΔΕΝ θα γίνει η απεργία στους αρχαιολογικούς χώρους. Ουφ, δεν θα χάσω την...ουρά στην Κνωσό!

Ο... Επικρητικός