ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό…βόλι! Τι όχι; Δεν προετοιμαζόμαστε για εκλογές μετά από τέτοια επιτυχία;

ΒΕΒΑΙΑ πολιτικοί είναι αυτοί, όπως θέλουν θα μας το πουλήσουν. Το σημαντικό είναι να θυμάστε: «Μην εμπιστεύεστε πολιτευτές. Θα σε πουλήσουν».

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ αυτά και στις καλύτερες οικογένειες. Πίνεις κάτι παραπάνω, μέσα στη μεγάλη χαρά. Οι πανηγυρισμοί για την έξοδο στις αγορές οδήγησε το Μαξίμου σε… ένα λαθάκι! Ο συντάκτης του κειμένου μπέρδεψε το επιτόκιο με την απόδοση του ομολόγου! Ε, μετά από μερικές ώρες το διόρθωσε.

ΜΑ ΠΩΣ το πε; «Η έξοδος στις αγορές αυτήν τη στιγμή είναι ενταγμένη σε έναν οδικό χάρτη επαναφοράς της κανονικότητας στην ελληνική οικονομία και εξόδου από τα μνημόνια και την επιτροπεία. Θα κριθούμε από το αν θα υλοποιήσουμε μια στρατηγική που τον Αύγουστο του 2018 θα μας οδηγήσει εκτός μνημονίου», ανέφερε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

ΣΑΒΒΙΔΗΣ στον Πήγασο, Μαρινάκης στον ΔΟΛ, εντάξει, δεν μπορείς να πεις. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Μόνο… έξοδα. Δυστυχώς για τον τόπο.

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ είμαστε εάν δεις γιατί σταματούν τα έργα στον Αποσελέμη και στη Χερσόνησο. Μόνο για γέλια! Ή για κλάματα;

ΚΑΙ άργησαν να… διαδηλώσουν οι οπαδοί του Σώρρα στο Ηράκλειο! Επρεπε να κινηθούν πιο γρήγορα για τον αρχηγό! Αλήθεια πού κρύβεται αυτή η ψυχή;

ΕΙΔΑ τη συγκρότηση του  Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Τα κατάφεραν οι γαλάζιοι… Πρόεδρος θα είναι ο Θεοδοσιάδης Κυριάκος (για 1,5 χρόνο) με 9 ψήφους και αντιπρόεδρος Βαλτας Απόστολος. Θυμίζω ότι δεν είναι πλέον εκλεγμένος  ο Λουράντος που είχε σηκώσει το βάρος ολόκληρο παλιότερα στους αγώνες.

ΑΝΟΙΚΤΕΣ για τους φορολογικούς ελέγχους που διενεργεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στις λίστες της φοροδιαφυγής (Λαγκάρντ, Μπόργιανς, Εμβασμάτων στο εξωτερικό) θα παραμείνουν όλες οι χρήσεις από το 2006 και μετά, όπως προκύπτει από τη σχετική γνωμοδότησή του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους προς την Αρχή. Και το ΣτΕ;

ΠΑΝΤΩΣ αυτή η διεύθυνση της «Πατρίδος»- με όλο το σεβασμό που τρέφω- μου κάνει εντύπωση. Επειδή «αντέδρασε» στο σχόλιο της τοπικής ΝΟΔΕ της ΝΔ με τέτοια απαξίωση. Αν το σκεφτόταν λίγο, θα έπρεπε να επιστρέψει στην παλιά, καλή της «αντικειμενικότητα». Αυτό δεν ζήτησαν οι άνθρωποι; Ε, μην τους χαλάς χατίρι λοιπόν!

Ο... Επικρητικός