Μετά την απόκτηση του Λευτέρη Γιαλούση ο Ηρόδοτος πάει για μια ακόμα μεταγραφή που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μάρκο Παβίσεβιτς.

Οι επαφές με τον 30χρονο φορ από τη Σερβία έχουν προχωρήσει και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να φτάσει αύριο Πέμπτη στο Ηράκλειο για να πέσουν οι υπογραφές και να κλείσει η μεταγραφή. Ο Παβίσεβιτς είναι γεννημένος στις 3 Σεπτεμβρίου 1986 και ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2014 για λογαριασμό της Ερμιονίδας και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αχαρναϊκό, Καβάλα και Δόξα Δράμας. Αγωνίζεται στην θέση του σεντερ φορ και αποτελεί προσωπική επιλογή του Μανόλη Παπαματθαιάκη που θέλει ένα έμπειρο παίκτη περιοχής που θα βοηθήσει στο σκοράρισμα.

Στο μεταξύ, η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Αυγούστου (6:30μμ) στο γήπεδο “Γ. Σκουρέλος”.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και τα φιλικά της ομάδας που είναι τα εξής: 9/8 Ηρόδοτος-Ν. Ηροδότου, 12/8 Μαρακομιχελάκειο τουρνουά με ΠΟΑ και Γιούχτα, 23/8 Επισκοπή –Ηρόδοτος, 26/8 Ηρόδοτος-Γιούχτας, 30/8 Ηρόδοτος-Κισσαμικός, 2/9 Ηρόδοτος-ΠΟΑ, 10/9 Α.Ε Μυλοποτάμου-Ηρόδοτος.