Οι Αντιόλ Κόλα και Δημήτρης Βολιτάκης είναι οι νέοι πρωταθλητές Ελλάδας στην κατηγορία Κ19 του μπιτς βόλεϊ, μετά τη νίκη τους στον τελικό των Juniors Final που διεξήχθη στη Χίο. Στον τελικό, το ηρακλειώτικο δίδυμο νίκησε με 2-0 (21-10, 21-16) τους Αλέξανδρο Κουρτίδη, Γιάννη Παππά και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο οι Καρακόλιας, Τασιούρας επικράτησαν των Χότζα, Παχιαδάκη της ΓΕΗ με 2-0 (21-18, 21-19) και ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου.Να τονίσουμε ότι οι δύο ομάδες από την Κρήτη αναμετρήθηκαν στον ημιτελικό, με τους Κόλα, Βολιτάκη να επικρατούν με 2-0 σετ. «Κάναμε προπονήσεις σχεδόν όλο το καλοκαίρι για να καταφέρουμε ακριβώς αυτό, να γίνουμε πρωταθλητές Ελλάδας.

Ήταν από την αρχή ο στόχος μας, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τον πετύχαμε και ανταμείφθηκαν οι κόποι μας» είπε ο Δημήτρης Βολιτάκης που ασχολείται με το βόλεϊ μόνο το καλοκαίρι και τον χειμώνα παίζει μπάσκετ στην Πεδιάδα!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αντιόλ Κόλα που ανήκει στην ομάδα βόλεϊ του Ηροδότου: «Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν, κάναμε πολλές προπονήσεις όλο το καλοκαίρι και άξια φτάσαμε μέχρι το τέλος.

Πλέον θα κοιτάξουμε να πάμε και στα τελικά του Κ22 όπου στόχος και εκεί είναι ένα μετάλλιο, ανεξαρτήτου χρώματος». Στα κορίτσια, τα κρητικά δίδυμα δεν μπόρεσαν να διακριθούν. Οι Πιπεράκη, Μιχαήλ έφθασαν μέχρι τα προημιτελικά ενώ οι Αντωνακάκη, Παπαδάκη, αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων. Για την ιστορία πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι Μπάκα, Μάτιου.