Η Αρμάου (πρώτη από αριστερά) βοήθησε την Εθνική να πάρει την 7η θέσηΗ Αρμάου (πρώτη από αριστερά) βοήθησε την Εθνική να πάρει την 7η θέση

Την ιδιαιτέρως τιμητική 7η θέση στον τελικό του κόμπο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης κατέκτησε η Εθνική ομάδα, ολοκληρώνοντας την παρουσία της. Οι Μαριλένα Αρμάου (ΚΟΗ), Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Γιάνα Γκεοργίεβα (ΝΟΧ), Σοφία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα πραγματοποίησαν πολύ όμορφη εκτέλεση του προγράμματός τους με θέμα "Άγγελοι και Διάβολος", βαθμολογήθηκαν με 87,0000 β., ψηλότερα από τον προκριματικό, και κατετάγησαν έβδομες ανάμεσα στις 12 ομάδες του τελικού.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κίνα (ελλείψει Ρωσίας στο συγκεκριμένο αγώνισμα) με 96,1000 β., το ασημένιο πήρε η Ουκρανία με 94,0000 β. και το χάλκινο η Ιαπωνία με 93,2000 β. Στο πόλο η Εθνική ομάδα των γυναικών θα αντιμετωπίσει σήμερα (11μ.μ.) την Ισπανία στον κρίσιμο προημιτελικό, με στόχο φυσικά την πρόκρισή στους «4» της διοργάνωσης.

Οι άνδρες κέρδισαν χθες με 14-4 την Ιαπωνία και αύριο θ’ αντιμετωπίσουν το Μαυροβούνιο στους “8”.