Θέμα Μπουτσάκη έχει προκύψει στον ΠΟΑ με τον νεαρό παίκτη να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ένα από τα ταλέντα του ΠΟΑ και του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, ο Γιάννης Μπουτσάκης, βρίσκεται αυτή την στιγμή με το ένα πόδι στο Ατσαλένιο και με το άλλο εκτός καθώς ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί την αλλαγή περιβάλλοντος.

Ο Μπουτσάκης σε συζητήσεις που έχει κάνει με τους ανθρώπους της ομάδας έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει για μεταπτυχιακές σπουδές στην Αθήνα. Παράλληλα όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος παίκτης φαίνεται πως θέλει να έχει και μια αλλαγή στην καριέρα του βλέποντας τα τελευταία χρόνια να παραμένει στάσιμος. Στον ΠΟΑ έχουν πει στον Μπουτσάκη ότι αν υπάρξει πρόταση δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο ωστόσο μέχρι τώρα επίσημο ενδιαφέρον δεν έχει εμφανιστεί. Το θέμα με τον Μπουτσάκη είναι σοβαρό καθώς είναι από τους παίκτες του κορμού και σίγουρα στο Ατσαλένιο τον θέλουν στην ομάδα αλλά από την άλλη θα πρέπει να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν για να παραμείνει ο παίκτης και τη νέα σεζόν. Το ζήτημα χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος του ΠΟΑ Γιάννης Καλέμπουμπας και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει είτε θετικά είτε αρνητικά.

Από κει και πέρα οι “πράσινοι” συνεχίζουν τις προσπάθειες για τη μεταγραφική τους ενίσχυση. Στόχος είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον τρεις παίκτες ακόμα, ένας τερματοφύλακας, ένας αμυντικός μέσος και ένας μεσοεπιθετικός. Οι επαφές είναι σε εξέλιξη και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρχουν νεότερα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιουλίου.

*Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΠΟΑ ευχαρίστησε δημόσια το σωματείο «Αργοναύτες» αλλά προσωπικά και τον κύριο Κώστα Φίλικα για την παραχώρηση της πισίνας για τις ανάγκες του σωματείου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η διοίκηση του ΠΟΑ ευχαριστεί το σωματείο “Αργοναύτες” και ιδιαίτερα τον κ. Κώστα Φίλικα για την προσφορά τους στην ομάδα μας, μέσω της παραχώρησης της πισίνας για τις ανάγκες της πρώτης ομάδας”.