Ο Εργοτέλης δεν περιμένει σωτήρες εξ ουρανού λέει ο κ. Στειακάκης Ο Εργοτέλης δεν περιμένει σωτήρες εξ ουρανού λέει ο κ. Στειακάκης

Μια από τις πιο καθοριστικές, αν όχι η πιο καθοριστική Γενική Συνέλευση, πραγματοποιείται σήμερα στις 7μ.μ στο Μαρτινέγκο για τον Εργοτέλη.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και καλούνται να αποφασίσουν ποιον δρόμο θα ακολουθήσουν για την επόμενη μέρα έχοντας μπροστά τους την πιο δύσκολη επιλογή.

Η αποτυχία να βρεθεί λύση για τη Β’ Εθνική αναγκάζει τους παράγοντες της ομάδας να απορρίψουν την προοπτική αυτής της κατηγορίας εκτός κι αν γίνει κάποιο «θαύμα». Πληροφορίες που έκαναν λόγο για παρουσία στη σημερινή Γενική Συνέλευση εκπροσώπου του Αιγύπτιου επιχειρηματία που έδειξε ενδιαφέρον για τον Εργοτέλη δεν φαίνεται να έχουν βάση κι έτσι όλα δείχνουν ότι ο Εργοτέλης θα δηλώσει αδυναμία μετατροπής σε ΠΑΕ και συμμετοχής στη Β’ Εθνική. Από κει και πέρα τα άλλα δυο ενδεχόμενα για την Γ’ Εθνική και το τοπικό είναι ανοιχτά, με τη Γ’ Εθνική να είναι η λύση την οποία θέλουν οι περισσότεροι αλλά και αυτή να έχει τα μειονεκτήματά της.

Χθες ο αντιπρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να δώσουν το “παρών” στη σημερινή Γενική Συνέλευση. Όπως τόνισε ο Εργοτέλης δεν περιμένει σωτήρες εξ ουρανού και ότι ανέχεται τα λάθη αλλά όχι την αδιαφορία.

Η δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρει: “Προσκαλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 24 Ιουλίου, ώστε να συμμετάσχουν ουσιαστικά στη λήψη αποφάσεων για το μέλλον του Εργοτέλη.

Το έμπρακτο ενδιαφέρον όλων μας, τη Δευτέρα αλλά και στη συνέχεια είναι ο δρόμος της επόμενης μέρας και η ώθηση που χρειάζεται το σωματείο μας. Αλίμονο αν περιμένουμε σωτήρες και λύσεις εξ ουρανού. Η ιστορία και η φιλοσοφία του Εργοτέλη ανέχονται τα λάθη όσων αγαπάνε το σωματείο, όχι όμως την αδιαφορία τους. Η συμμετοχή, εξάλλου, έγραψε την ιστορία και διαμόρφωσε το πνεύμα που υπηρετούμε όλοι. Ιδού το Μαρτινέγκο, ιδού και το καθήκον μας”.