Εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν από σήμερα στον ΟΦΗ με την Γενική Συνέλευση που θα γίνει το απόγευμα και θα εκλέξει την νέα διοίκηση, ενώ νωρίτερα το μεσημέρι θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της αδειοδότησης.

Στο μεταξύ η πρώτη της ομάδας πήρε και νέα μετάθεση, αυτή τη φορά για 24 ώρες, προκειμένου να βγει η νέα διοίκηση η οποία και θα τρέξει τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Έτσι λοιπόν αντί για σήμερα η πρώτη μετατίθεται για αύριο Τριτη στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Για την αλλαγή στην ημέρα της πρεμιέρας υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του Νίκου Παπαδόπουλου. Η μετάθεση της πρεμιέρας κατά μια μέρα κρίνεται απαραίτητη, καθώς το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει θα κληθεί να υπογράψει τη συνεργασία με το Νίκο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του, αλλά και τις μεταγραφές.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το πλάνο του Νίκου Παπαδόπουλου, από αύριο Τρίτη (25/7) οι παίκτες του ΟΦΗ θα ξεκινήσουν τα εργομετρικά, ενώ η πρώτη συγκέντρωση μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι κλειστή.

Ανοιχτή συγκέντρωση για το κοινό της ομάδας θα γίνει την Δευτέρα 31 Ιουλίου στο Γεντί Κουλέ, παρουσία και των περισσοτέρων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Σήμερα εξάλλου εκδικάζεται η έφεση του ΟΦΗ στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Η εκδίκαση έχει προγραμματιστεί για τις 12.30 το μεσημέρι και τον ΟΦΗ θα εκπροσωπήσουν στην διαδικασία ο νομικός Πέτρος Καιμακάμης, ο νομικός από το Ηράκλειο Ζαχαρίας Λιπαράκης και το στέλεχος της οικονομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανόλης Βασιλάκης.

Η απόφαση αναμένεται μέσα στην ημέρα και στον ΟΦΗ εκφράζουν την αισιοδοξία τους, ότι έχουν όλες τις προϋποθέσεις, προκειμένου η ομάδα να αδειοδοτηθεί.

Αναφορικά με τα διοικητικά τις τελευταίες μέρες έγιναν αλλεπάλληλες συναντήσεις τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να φανούν σήμερα.

Από την άλλη χθες ο Σύνδεσμος των «Snakes 4» διέψευσε ότι είχε συνάντηση με τον μέχρι τώρα πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη, τονίζοντας με νόημα ότι περιμένει από τους διοικούντες να ενημερώσουν όλους τους φιλάθλους της ομάδας για το τι μέλλει γενέσθαι στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε δήλωσή του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ ο μέχρι τώρα πρόεδρος της ομάδας ενημέρωσε πως είχε συνάντηση με “εκπροσώπους των συνδέσμων”.

Επίσημα σαν σύνδεσμος snakes 4 heraklion club 1986 θέλουμε να ενημερώσουμε πως ουδέποτε καλεστήκαμε και δεν παρευρεθήκαμε σε καμία τέτοιου είδους συνάντηση.

Περιμένουμε απ την Γ.Σ. της Δευτέρας να ενημερώσετε ΟΛΟ το φίλαθλο κόσμο και όχι ορισμένους, πως θα πράξετε το αυτονόητο και θα αναλάβετε τις ευθύνες σας, σεβόμενοι την ιστορία του σωματείου…».