ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα. Καλοκαίρι ντάλα, διακοπές στο μυαλό κάποιων. Ραστώνη, αλλά με πολλές ειδήσεις... Δεν θα πλήξουμε!

ΑΛΛΑ είναι έτσι τα πράγματα, όπως φαίνονται με τους πολιτικούς μας. Το καλό όταν είσαι διάσημος είναι ότι, όταν κάνεις τους άλλους να βαριούνται, νομίζουν ότι είναι δικό τους λάθος έλεγε ο Χένρι Κισινγκερ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό που ζούμε. Αυτά που γράφει στο βιβλίο (ενήλικες στο δωμάτιο) ο Βαρουφάκης δείχνουν ακριβώς τι πέρασε η χώρα. Και από τι γλυτώσαμε…

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, πιστεύεις τον Βαρουφάκη; Όχι κατ’ ανάγκην, αλλά αυτός λέει ότι έχει όλους τους διαλόγους γραμμένους στο κινητό του! Έτσι κι αλλιώς, σαν πρόσωπο ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία του Αλέξη!

ΠΩΣ το ονόμασαν από τον ΣΥΡΙΖΑ; Βίπερ; Και τι έχει το βίπερ, κακό είναι; (άσε που αυτός που το έγραψε πρέπει να είναι της ηλικίας Φλαμπουράρη! Πού το θυμθηκε το βιπερ;)

ΚΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ τούς… αποκάλεσε… συμμορία! Ετσι είναι οι συμμορίες, βρε; Έχεις δει ποτέ συμμορία να είναι χειρότερη κι από παιδική χαρά;

ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ είναι ότι όσοι είναι…και με τον αστυφύλαξ και τον με τον χωροφύλαξ δεν γράψανε τίποτα για το βιβλίο. Μα τίποτα!

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ δεν κατάλαβα…ο Προκόπης ήταν και αυτός μέσα στο «πραξικόπημα»; Τελικά, είναι να μην νευριάσει αυτός ο πρόεδρος.

ΠΑΝΤΩΣ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σήμερα και ώρα 20.00 παραθέτει δεξίωση με την ευκαιρία της 43ης επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Λέω να μην πάω…

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ Μακρόν με ειδοποίησε αρμοδίως ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Εχω σταματήσει πάντως να πιστεύω στα θαύματα!

ΤΟΥ ΛΕΩ πάντως, για να ξέρει ότι μεγάλη πτώση παρουσιάζει τον Ιούλιο η δημοτικότητα του (πραγματικού) Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, με το 54% των πολιτών να δηλώνουν ικανοποιημένοι, ποσοστό μειωμένο κατά δέκα εκατοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα

ΣΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ 16 πρωτοβάθμιων ενώσεων καταναλωτών από το “Μητρώο των Ενώσεων Καταναλωτών” προχώρησε το Υπουργείο Οικονομίας με αφορμή την επικαιροποίηση των στοιχείων του σχετικού μητρώου. Κρήτη δεν έχει.

ΝΕΟ επεισόδιο άσκησης βίας σε βάρος δύο ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων παρουσιάστηκε στην Πάτμο. Στην Αμμουδάρα ήταν όλα καλά.

ΣΤΑ ΔΥΟ Αοράκια εκρίθη και ο τοπικός…ανασχηματισμός; Νομίζω πως όχι. Αυτό έχει τελειώσει καιρό τώρα…

ΠΟΛΛΑ μα πολλά “μπράβο” στα παιδιά της εθνικής μπάσκετ, στους πιτσιρικάδες. Εδειξαν ότι υπάρχει δυναμικό παρόν και σπουδαίο μέλλον!

Ο... Επικρητικός