Την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου για την εκπαίδευση των πολεμικών τεχνών σηματοδότησε το 20ο Summer Camp με διοργανωτή σύλλογο τον Α.Γ.Σ. Άμιλλα Ιλίου και υπεύθυνο προπονητή τον κ. Μιχαλακόπουλο.

Στην εκδήλωση αυτή που πραγματοποιήθηκε στην Εύβοια, συμμετείχαν με πολυπληθή ομάδα οι gerontis fighters.

Αθλητές, προπονητές αλλά και γονείς βίωσαν ένα εναλλακτικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης σε διαφορετικά αθλήματα πολεμικών τεχνών. Κύριο άθλημα ήταν το Kick boxing με όλα τα στιλ του και έπειτα box, taekwondo, αυτοάμυνες κ.α.

Καταξιωμένοι δάσκαλοι όπως οι Γιάννης Γεροντής, Νίκος Μέμμος, Mανουέλ Nόρντιο, Παύλος Μπράτου, Πέτρος Πλασκασοβίτης, Χρήστος Νεοχωρίτης προσπάθησαν να μεταδώσουν στα παιδιά νέες γνώσεις, σε ένα καμπ όπου συμμετείχαν αθλητές και προπονητές από 16 χωρες της Ευρώπης με σκοπό να ανταλλάξουν απόψεις και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες.

Όλα τα παιδιά των gerontis fighters αντιμετώπισαν μεγάλους πρωταθλητές όμως χάρη στην άψογη προετοιμασία τους, κατάφεραν να αντεπεξέλθουν εξαιρετικά.

Ο στόχος πλέον των gerontis fighters είναι η προετοιμασία τριών αθλητών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της wako που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στα Σκόπια. Επόμενο στάδιο δράσης το camp που θα διεξαχθεί αρχές Αυγούστου στη Χαλκιδική με διοργανωτή τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής και αντιπρόεδρο της αθλητικής ομοσπονδίας taekwondo Ελλάδος κ. Αναστασιάδη. Οι Gerontis fighters ευχαριστούν με ανακοίνωσή τους την Περιφέρεια Κρήτης καθώς και τις ANEK LINES -SUPER FAST FERRIES για την στήριξή τους.