ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας! Αν και δεν ήταν για κάποιους συμπολίτες μας καλή μέρα με το ταρακούνημα του Εγκέλαδου που τους ξύπνησε. Και δυστυχώς είχαμε και νεκρούς…

ΕΤΣΙ είναι η φύση. «Εμείς δεν πρέπει να περιμένουμε έλεος από τη φύση μετά απ’ αυτά που της κάναμε» όπως έλεγε κάποιος…

Η ΑΛΛΗ ρωτάει: ιδέα μου είναι ότι μαζί με τις γεωτρήσεις στο οικόπεδο 11 αυξήθηκαν οι σεισμικές δονήσεις και η ένταση αυτών στο Αιγαίο ή απλά είμαστε στο διάστημα που όλα τα ρήγματα εκτονώνονται;

ΠΑΝΤΩΣ ο καθηγητής Γεωλογίας του σεισμολογικού κέντρου Καντιλί της Κωνσταντινούπολης, Οβγκιούν Αχμέτ Ερτζάν, μιλώντας τον Ιούνιο για τον σεισμό στη Λέσβο είχε πει ότι η ενέργεια που απελευθερώθηκε από την ισχυρή δόνηση είναι ίση με αυτή δύο ατομικών βομβών. Και πως το φαινόμενο τότε δεν είχε εκτονωθεί. Τώρα πιστεύει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ γλύτωσε με το σεισμό τη συζήτηση στη Βουλή. Θα είχαμε μια ωραία ατμόσφαιρα.

ΑΛΛΑ τελικά και ο σεισμός στην Κω ανάγκασε τον Αλέξη Τσίπρα να λάβει την αποφάσισε για αναβολή της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ χθες και να τη μεταθέσει για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ για τον Σταθάκη; Διάβασα ότι τον ψάχνουν όλοι και δεν τον βρίσκουν! Για παράδειγμα για τα αυθαίρετα. Σε λίγες μέρες θα χρειαστεί να δοθεί και 5η παράταση, καθώς όσο ... εξπρές κι αν γίνουν οι διαδικασίες, και μόνο η συζήτηση στις αρμόδιες επιτροπές απαιτεί ένα μίνιμουμ χρόνου. Αυτός άφαντος.

ΤΟ ΕΙΠΕ και ο τοπικός πρόεδρος Μιχ.Βλαχάκης: “Εδώ και 1,5 μήνα ζητάω να επικοινωνήσω με τον σύμβουλο του κ.Σταθάκη που χειρίζεται το νομοσχέδιο και δεν έχω καταφέρει να τον βρω” είπε επισημαίνοντας ότι ούτε οι κυβερνητικοί βουλευτές δεν έχουν πρόσβαση στο γραφείο του υπουργού!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για «τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας» Αντ. Μπαλωμενάκης είχε συνάντηση με βασικό μάρτυρα το βράδυ της προηγουμένης από την κατάθεσή του. Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν; Ότι είναι…Πέπμτη φυσικά.

ΠΛΑΚΑ μας κάνετε, ε; Στον Ιερό Ναό Αγίου  Γεωργίου Αξού Πέλλας ετέθη και για προσκύνημα η ζακέτα του Όσιου Παϊσίου. Παντόφλα, κάστανο, ζακέτα…

Ο... Επικρητικός