ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλά μπάνια. Υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι ετοιμάζεστε για διακοπές. Έστω και…πιο μαζεμένες από τότε που λεφτά υπήρχαν.

ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ είναι για να τρώγονται σύντροφοι! Τα λεφτά είναι σαν την κοπριά. Αν τα σκορπίσεις τριγύρω, κάνουν καλό. Αν τα μαζέψεις σ’ ένα σωρό, βρομάνε απαίσια, έλεγε ο Φραγκίσκος Βάκων.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ τόσο…σαρωτική η επιστροφή μας στις αγορές που η κυβέρνηση μίσθωσε… έξι τράπεζες για να μας προετοιμάσουν! Έξι! Μεγάλες στιγμές…

ΔΙΑΛΕΧΤΕΣ, μία - μία! Έχουμε αναθέσει τη διαχείριση της έκδοση πενταετούς ομολόγου στις Bank of America Merrill Lynch, BNP Paribas, Citigroup, Deutsche Bank, Goldman Sachs και HSBC. Χτύπημα στον καπιταλισμό από τα μέσα…

ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ; Η Goldman Sachs θεωρεί ότι είναι πιθανό ένα τέταρτο μνημόνιο για την Ελλάδα, ενώ σημειώνει ότι η συζήτηση για τα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους θα γίνει το 2018. Καλά δεν έμαθαν ότι εμείς εδώ τα σκίζουμε;

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ των αυθαιρέτων με κοινωνικά κριτήρια θα προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα που είναι προς ψήφιση, επανέλαβε ο Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Η είδηση δεν είναι τα αυθαίρεται, αλλά ότι μάθαμε πως υπάρχει ακόμη υπουργός που λέγεται Σταθάκης.

ΕΠΕΙΔΗ ο συνάδελφος της τελευταίας σελίδας μού τη «λέει» κι εγώ τον παραδέχομαι ως δημοσιογράφο, να του πω ότι ο «τοπικός Μακρόν» δεν μπορεί να συνεχίσει να κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της κυρίας. Εάν νομίζει ότι τον παίρνει, να βγει να πει με παρρησία ότι είναι παρών. Αλλιώς ας ποιήσει τη νήσσαν…

ΑΥΤΑ είναι που μας λείπανε…Ροζ…ταξιδάκι για πολιτικό πρώτης γραμμής, γράφει η έγκυρη εφημερίδα. Βρε καλόπαιδα, θα ρωτούσα τι σας νοιάζει εσάς... αλλά τι μας νοιάζει κι εμάς!

ΚΑΛΟ! Διάβασα (και χάρηκα) ότι τον Φούχτελ τον έφεραν στην Κρήτη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Αυτό είναι κύριοι το πρέπον, το λογικό. Τα παράλογα είναι όσα ζούσαμε το προηγούμενο διάστημα.

ΤΙ ΛΕΣ, βρε παιδί μου; Είδε ο Κυριάκος τον Μεϊμαράκη; Μεγάλη είδηση κι αυτή…

ΑΠΑΛΕΥΤΗ. Ναι, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «η πολιτική αντιπαράθεση δηλητηριάζεται από τον κιτρινισμό της συσχέτισης του υφυπουργού κ. Βασιλειάδη με την Ηριάννα». Αυτό είναι το μείζον θέμα.

Ο... Επικρητικός