Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα τουρνουά μπιτς βόλεϊ juniors regional Κ17 και Κ19 της ΕΣΠΕΚ στα γήπεδα του Δήμου Ρεθύμνου. Συμμετείχαν συνολικά 13 ομάδες Κ17 αγοριών, 36 ομάδες Κ17 κοριτσιών ,12 ομάδες Κ19 αγοριών και 12 ομάδες Κ19 κοριτσιών.
Τις πρώτες θέσεις στα τουρνουά Κ 17 (αγόρια-κορίτσια) και Κ19 (αγόρια) κατέλαβαν αθλητές και αθλήτριες της ΓΕΗ που κέρδισαν έτσι το δικαίωμα συμμετοχής για το αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η ΕΣΠΕΚ πάντως με αίτημά της στην ΕΟΠΕ ζήτησε την Κρήτη να εκπροσωπήσουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα από δύο ζευγάρια σε κάθε κατηγορία.
Ο πρόεδρος Κωστής Ψαρουδαάκης και το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΚ ευχαριστούν με ανακοίνωσή τους τον Δήμο Ρεθύμνου για την παραχώρηση της εγκατάστασης, τους Παπαδάκη Γιώργο, Γεωργοπούλου Αντωνία, Σπιταδάκη Κώστα, όλους τους προπονητές, αθλητές-τριες για τη βοήθεια και υποστήριξή τους, καθώς και τους διαιτητές Τραχαλάκη Ελένη, Καλορμάκη Σοφία, Mαυρέα Χριστίνα, Σηφάκη Κ. για τη συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Τις απονομές έκαναν οι Καζάκου Ελένη (μέλος ΕΟΠΕ), Ποθητός Βασίλης (πρόεδρος Ν. ΟΠΕΡ) και Σπιταδάκης Κώστας (μέλος επιτροπής μπιτς βόλεϊ ΕΣΠΕΚ).

Η τελική κατάταξη των τεσσάρων ζευγαριών που αγωνίστηκαν στην τελική φάση:

Κ19 Αγόρια
1) Χοτζα Μ.- Παχιαδάκης Εμμ.
2) Αναστασάκης Γ. – Μαυρίδης Θ.
3) Γρηγοράκης Ι.- Δρανδάκης Αλ.
3) Κοτζιας Κ. – Ζυλας Σ.

Κ19 Κορίτσια
1) Πιπεράκη Μ. – Μιχαήλ Τ.
2) Αντωνακάκη Γ. – Παπαδάκη Μ.
3) Δαβαρια Ι. – Ποθητού Ν.
3) Πλουμη Ολ. – Γενειατάκη Ελ.

Κ17 Αγόρια
1) Αναστασάκης Γ. – Μαυρίδης Θ.
2) Σταυρόπουλος Δ.–Σταυρακάκης Ε.
3) Ματαλιωτάκης Ν.-Παξιμαδάκης Π.
3) Χοτζα Μ. – Παχιαδάκης Εμμ.

Κ17 Κορίτσια
1) Περδικάκη Ι. – Κατσαμποξάκη Εβ.
2) Φαζάκη Ε. – Τσιναρίδου
3) Παπαδάκη Μ. – Αντωνακάκη Ε.
3) Πλουμή Ολ. – Γενειατάκη Ελ.

• Η Νίκη Απλαδά της ΓΕΗ μετέχει στην αποστολή της Εθνικής ομάδας παγκορασίδων που θα αγωνιστεί από αύριο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βόλεϊ της Σόφιας.