Την Τετάρτη 27 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί να γίνει η πρώτη συγκέντρωση της σεζόν στον Ζαρό. Οι Μεσσαρίτες σχεδιάζουν το πλάνο για τη νέα περίοδο και ήδη έχουν μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας που είναι για την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό το πρώτο φιλικό είναι στις 9 Αυγούστου απέναντι στη Φαιστό και ακολουθούν στις 13/8 Ερμής Ζωνιανών, 19/8 Μοίρες, 23/8 ΠΟΑ, 30/8 Ηρακλής Ν. και 2 ή 3/9, Γιούχτας.

Εννιά παίκτες από τις Γωνιές προώθησε στην πρώτη ομάδα το Αθλόπολις. Οι παίκτες αυτοί είναι οι Γιαλιτάκης Δημάρετος, Ανωγειανάκης Δημήτρης, Σαμόλης Μιχάλης, Κοσμαδάκης Ζαχαρίας, Τζούλι Κώστας, Ντέτσικας Αναστάσιος, Λιλίτσης Γιώργος και Κούπε Γκάμπριελ, με τη διοίκηση του Αθλόπολις να τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά.Σε δυο ακόμα μεταγραφές προχώρησε η Δαμάστα με την απόκτηση των Δημήτρη Χαλκιαδάκη και Δημήτρη Γκούφα.

Ο Χαλκιαδάκης αγωνιζόταν στον Ελλάνιο Δαίδαλο ενώ έχει παίξει ακόμα στην Χερσόνησο, τους Νέους Εργοτέλη και τον Ηρακλή Θερίσσου.

Ο Γκούφας έπαιζε στο Λίντο ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί ξανά στην Δαμάστα.Παίκτης της Τυλίσου θα είναι την νέα περίοδο ο Νίκος Τσαμπουράκης που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον Ρωμανό. Ο 22χρονος ακραίος αμυντικός, αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στον Ρωμανό, με 19 συμμετοχές την περσινή σεζόν, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Δαφνές και Παλιανή. Παράλληλα η Τύλισος ανανέωσε την συνεργασίας της με τον γκολκίπερ Αντώνη Μακαρώνα που ήταν από τους πρωταγωνιστές στην πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ