Χάνει έδαφος όπως όλα δείχνουν η περίπτωση του Ανδρέα Πάτση για τον ΟΦΗ. Το χθεσινό προγραμματισμένο ραντεβού δεν έγινε τελικά, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε ούτε η τηλεδιάσκεψη που συμφωνήθηκε να γίνει αργά το βράδυ με τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ και αυτή η εξέλιξη κατά πάσα πιθανότητα προμηνύει το τέλος της σχέσης των δυο πλευρών.

Στον ΟΦΗ δεν έχουν χρόνο να περιμένουν και οι μέτοχοι που συναντήθηκαν χθες το βράδυ και ανέλυσαν τα δεδομένα είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν μόνοι τους με στόχο να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας. Η υπόθεση Πάτση εκτός απροόπτου μπαίνει στο αρχείο και ίσως στην χθεσινή εξέλιξη να έπαιξε ρόλο και η παρέμβαση των οργανωμένων που τάχθηκαν ανοιχτά κατά της κίνησης αυτής από τον γνωστό δικηγόρο και πρώην ιδιοκτήτη της Νίκης Βόλου. Όπως είχαμε γράψει από την Τρίτη ο κ. Πάτσης είχε προγραμματίσει να κατέβει στο Ηράκλειο για να μιλήσει από κοντά με τους μετόχους για να τους αναλύσει το πλάνο της συμμετοχής του στην ομάδα. Η απόφαση του να μην έρθει τελικά, επικαλούμενος σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους αλλά και να μην γίνει καν η τηλεδιάσκεψη με τους μετόχους εκλαμβάνεται πιθανόν ως μια στροφή από την πλευρά του 51χρονου παράγοντα στο θέμα του ΟΦΗ.Σηφάκης για πρόεδρος;

Η συνάντηση με τον κ. Πάτση μπορεί να ματαιώθηκε αλλά οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ είχαν την ευκαιρία χθες για μια ακόμα συνάντηση από τις πολλές που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Από αυτή την συνάντηση των μετόχων από την οποία απουσίαζε ο παραιτηθείς πρόεδρος Γιάννης Πολεμαρχάκης συζητήθηκε το θέμα της επόμενης μέρας και της εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέου προέδρου καθώς ο χρόνος πιέζει και ήδη έχει σημειωθεί καθυστέρηση τόσο στην έναρξη της προετοιμασίας όσο και στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού λόγω της αβεβαιότητας στα διοικητικά της ομάδας. Η θέση του προέδρου προτάθηκε στον κ. Σηφάκη ο οποίος ήταν και ο πρώτος πρόεδρος της ομάδας στην νέα εποχή ωστόσο επιφυλάχθηκε να απαντήσει ενώ στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του κ. Κουμαντάκη. Για μια ακόμα φορά επισημάνθηκε ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για να μπορέσει να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας.Οργανωμένοι κατά μετόχων και Πάτση

Την αγανάκτηση τους για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον ΟΦΗ αλλά και την αντίθεση τους στην προοπτική της έλευσης Πάτση εξέφρασαν με ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες οι οργανωμένοι μέσω του Συνδέσμου Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου

«Κύριοι αμέτοχοι και κύριοι διοικητικά ανύπαρκτοι,

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε! Τόσον καιρό τη σιωπή και την ανοχή μας μάλλον τις έχετε εκλάβει ως αδυναμίες και πιστεύετε ότι μπορείτε να παίζετε παιχνίδια στην πλάτη του Ο.Φ.Η και του κόσμου του!

Μέχρι σήμερα προτιμήσαμε το δρόμο της ανοχής για το καλό της ομάδας. Ως εδώ όμως!

Πριν δύο χρόνια όλος ο κόσμος του Ο.Φ.Η σας έδειξε εμπιστοσύνη και πίστεψε στο «όραμά» σας για ένα Ο.Φ.Η ανεξάρτητο και δυνατό. Αναλάβατε μια ομάδα με μηδενικό χρέος και δύο χρόνια μετά η πραγματικότητα δυστυχώς μας έχει διαψεύσει. Η ανικανότητα έχει τα όρια της και το ίδιο και υπομονή μας.

Επιτέλους καταλάβετε ποια ομάδα διοικείτε και φερθείτε ανάλογα.  Αν δεν μπορείτε να το πράξετε, τότε πληρώστε ό,τι υποχρέωση έχετε δημιουργήσει, εξασφαλίστε μια σταθερή μετάβαση και πηγαίνετε στο καλό. Μας κουράσατε με τα καπρίτσια σας, με την ανικανότητα σας και με την παντελή αδυναμίας να διαχειριστείτε ένα σωματείο του μεγέθους και της Ιστορίας του Ο.Φ.Η!

Η Ιστορία της ομάδας μας θα κρίνει τους πάντες. Όλοι είμαστε πολύ μικροί μπροστά στο μεγαλείο του Ο.Φ.Η και των ιδανικών που πρεσβεύει. Αποφασίστε  λοιπόν πώς, θέλετε να μείνετε στην Ιστορία του Ο.Φ.Η ,γιατί είστε πολύ κοντά στο να γραφτούν τα ονόματα σας με τα πιο μαύρα γράμματα.

Και σας προειδοποιούμε, μην διανοηθείτε να μας παρουσιάσετε ως υποψήφιους επενδυτές κάποιους που στο παρελθόν διέλυσαν ομάδες εν μια νυκτί και που τα πεπραγμένα τους είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα! Θα μας βρείτε απέναντι σας με τον πιο σκληρό και απόλυτο τρόπο.

Έχετε μερικές μέρες μέχρι τη γενική συνέλευση  να πράξετε τα δέοντα. Η περίοδος χάριτος τελείωσε! Όποιος αδυνατεί να σηκώσει το βάρος, πληρώνει το μερίδιο του και πάει σπίτι του!

Ο Ο.Φ.Η είναι ο λαός του, που έχει ταλαιπωρηθεί από δήθεν σωτήρες επί πολλά χρόνια. Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει με το σήμα και την ιστορία. Θα προστατεύσουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπο και κόστος!

ΑΝΟΧΗ  Τ Ε Λ Ο Σ!».