Σε κατάσταση αναμονής βρίσκονται όλοι στον ΟΦΗ ενόψει των τελικών επαφών με τον Ανδρέα Πάτση ο οποίος φέρεται να είναι προ των πυλών της ΠΑΕ.

Όπως γράψαμε και χθες, στον ΟΦΗ περιμένουν την άφιξη του γνωστού δικηγόρου και πρώην ιδιοκτήτη της Νίκης Βόλου στο Ηράκλειο προκειμένου να προχωρήσουν οι συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες ανάμεσα στις δυο πλευρές και να πάρουν την τελική τους μορφή. Επίσημα από τον ΟΦΗ μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ότι είναι σε εξέλιξη επαφές με τον 51χρονο παράγοντα ωστόσο όλοι στην ομάδα πλέον μιλάνε ανοιχτά για το ενδιαφέρον του κ. Πάτση. Μάλιστα από το περιβάλλον των μετόχων αυτό που διαρρέει είναι ότι η λύση του γνωστού δικηγόρου μοιάζει να είναι η μοναδική έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση αυτή την στιγμή στην ομάδα, αφού οι ίδιοι δεν μπορούν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος. Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι εφόσον τελικά οι δυο πλευρές συμφωνήσουν η είσοδος του κ. Πάτση στην ΠΑΕ ΟΦΗ θα γίνει μέσω της συμμετοχής του στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με ένα ποσό της τάξεως των 200.000-300.000 ευρώ. Ενδεχομένως, απ’ ό,τι λέγεται ο κ. Πάτσης φέρει μαζί και δυο τρεΙς ακόμα επιχειρηματίες που θα συμβάλουν κι αυτοί με ένα ποσό των 100.000 ευρώ έκαστος. Ο κ. Πάτσης στις επαφές που έχει με τους ανθρώπους της ομάδας έχει εκφράσει την διάθεση να προχωρήσουν μαζί αλλά βάζοντας αυτά τα χρήματα στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου να κάνει το κουμάντο στην διοίκηση. Η ενδεχόμενη ανάμειξη του κ. Πάτση στον ΟΦΗ πάντως πέρα από το γεγονός ότι έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις από μερίδα του κόσμου που είναι αντίθετος σε αυτή την προοπτική εξαιτίας του παρελθόντος του συγκεκριμένου παράγοντα στην Νίκη Βόλου (η ομάδα επί της παρουσίας του ανέβηκε στην Σούπερ Λίγκα αλλά στην συνέχεια διαλύθηκε), δημιουργεί και ερωτηματικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα περίοδο, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει από την υφιστάμενη διοίκηση και υπό την τεχνική ηγεσία του Νίκου Παπαδόπουλου.

Το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα κάνει ο κ. Πάτσης εφόσον αναλάβει τα ηνία της ομάδας; Θα δεχθεί να προχωρήσει ένα σχεδιασμό που έγινε από την προηγούμενη διοίκηση ή θα θελήσει να βάλει την δική του σφραγίδα που είναι φυσιολογικό; Ερωτηματικό είναι και η στάση που θα κρατήσει και ο προπονητής της ομάδας ο οποίος ήδη έχει δώσει μια εβδομάδα διορία στους παράγοντες για να βρουν λύση για την ομάδα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήδη φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με την κωλυσιεργία που υπήρχε όλο αυτό το διάστημα σε πολλά από τα ζητήματα της ομάδας με αποκορύφωμα την μη υπογραφή του συμβολαίου του αν και η συμφωνία έγινε πριν από ένα μήνα. Κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει ο Παπαδόπουλος σε αυτή την περίπτωση, ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει και με τις μεταγραφές που έγιναν και με αυτές που είναι στα σκαριά για να πραγματοποιηθούν.

Όλα αυτά θα απαντηθούν ανάλογα με τις εξελίξεις οι οποίες αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα με την ολοκλήρωση των επαφών των μετόχων της ΠΑΕ με τον κ. Πάτση για να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ.