ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας! Ωραίες καλοκαιρινές μέρες τώρα που πέρασε και η Μέδουσα! Η οποία άφησε νεκρό στην υπόλοιπη Ελλάδα, στην Κρήτη πέρασε στο ντούκου…

ΘΥΜΙΖΩ ότι η Μέδουσα στην ελληνική μυθολογία αναφέρεται ως μία από τις τρεις Γοργόνες. Από τις τρεις αυτές αδελφές η Μέδουσα ήταν η θνητή. Το άλλο της όνομα ήταν Γοργώ, που σημαίνει άγρια ματιά. Ίσως και για τον λόγο αυτό έδωσαν τέτοιο όνομα στο φαινόμενο.

ΣΕ ΜΑΣ το πιο δύσκολο είναι πάντως οι τσούχτρες. Σε μάστιγα του καλοκαιριού εξελίχθηκαν σε ορισμένες περιοχές οι μέδουσες που συνέχισαν αδιάκοπα τις περατζάδες τους. Ειδικά στα παραλιακά νερά του Κορινθιακού και του Πατραϊκού το πρόβλημα είναι μεγάλο. Ελπίζω να μην έρθουν κι εδώ.

ΑΛΗΘΕΙΑ, τι έπαθαν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν εξαπολύσει τέτοιο απηνή διωγμό κατά της Δικαιοσύνης; Για την κοπέλα; Δεν το πολυπιστεύω… Μάλλον γιατί πιάνει σε έναν κόσμο…

ΜΗΝ ΛΕΝΕ πάντως και οι άλλοι ότι συμβαίνουν αυτά πρώτη φορά. Μια ζωή στη χώρα τούτη, όταν η δικαιοσύνη δεν βολεύει, την κυνηγούσαν. Δυστυχώς.

ΤΟ ΜΟΝΟ κακό που μας βρήκε είναι ότι δεν βγήκαμε στις αγορές. Για να πάρουμε 4 φορές πάνω επιτόκιο από αυτό που παίρνουμε τώρα. Αλλά δεν μας βγήκε το τρικ. Γράψε γουρούνι ψόφησε!

ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ από τραπεζικές πηγές, οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων που κινούνται σε πτωτική τροχιά και το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον, όλα συνηγορούν στο ότι η έξοδος στις αγορές θα γίνει λίγες μέρες πριν μπει ο Αύγουστος.

ΤΩΡΑ το ανακάλυψαν; Αν δεν κάνουμε στροφή στην ανακύκλωση, θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε πρόστιμα, είπε ο Φάμελος.

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ τώρα; Δηλαδή γίνεται παιγνίδι στο φάρμακο; Η ανατιμολόγηση Πολάκη έφερε λέει κέρδη 7,7 εκ. στην Pfizer μόνο από ένα φάρμακο! Δεν γίνονται αυτά!

ΠΑΝΤΩΣ τον Πολάκη τον πάει πολύ ο Αδωνις! Μέχρι και… like του κάνει στο facebook! Τελικά θα αγαπηθούν αυτοί!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γιατί αργήσανε. Αποστάσεις παίρνει η Μητρόπολη Αιτωλίας με ανακοίνωσή της από το προσκύνημα ενός κάστανου του Αγίου Παϊσίου, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε γύρω από το γεγονός. 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ και χειρότερα: Καφετέρια στο Λονδίνο αρνήθηκε να πουλήσει τοστ σε πελάτη επειδή θα το έδινε σε άστεγο!

Ο... Επικρητικός