ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας! Με συννεφιά και βροχούλες μέσα στο κατακαλόκαιρο. Εάν εξαιρέσεις τις ζημιές στα σταφύλια, καλοδεχούμενες για να ηρεμήσουμε λίγο. Αρκεί να μην ξαναρχίσουν οι χολεριασμένες ζέστες!

ΜΠΟΡΕΙ οι μετεωρολόγοι να προέβλεπαν χιονόπτωση στον Ολυμπο μέσα στα κατακαλόκαιρο και να φαινόταν κάπως απίστευτο, αλλά όντως συνέβη! Κι εμείς εδώ περιμένουμε κάποια φαινόμενα σήμερα. Για να δούμε...

ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ και πιο ποιητικά, πιο ρομαντικά. Κρατήστε αυτόν τον ήχο, τις βροντές, την καταιγίδα, μέχρι να τα σημειώσω κάπου, που έγραφε ο Σαίξπηρ.

ΣΟΒΑΡΟΣ άνθρωπος που ήθελε να αλλάξει τους κανόνες. Αυτό είπε η Λανγκάρντ για τον Τσίπρα. Δεν είναι και λίγο…

ΓΙΑ ΝΑ το επιβεβαιώσει ο πρωθυπουργός είπε ότι όλα πάνε καλά. Πως πέφτει η ανεργία, ανεβαίνει η απασχόληση, έχουμε ανάπτυξη.

ΜΕΤΑ ήρθε και ο Σουλτς.  «O Σόιμπλε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την επιβολή της 13ης περικοπής συντάξεων. Και ενώ χιλιάδες οικογένειες βυθίζονται ακόμα πιο βαθιά στη φτώχεια, ο Σόιμπλε καταγράφει ταυτόχρονα χοντρά κέρδη από τους τόκους» τους οποίους πληρώνει η Ελλάδα για τα δάνεια της βοήθειας, δήλωσε ο υποψήφιος σοσιαλδημοκράτης καγκελάριος. Ελπίζω να μην τα λέει… προεκλογικά.

ΓΙΑΤΙ; Mέσα σε δυο μήνες από την εκλογή του ο Εμμανουέλ Μακρόν συναντήθηκε με τη Μέρκελ έξι φορές. Το λες και περίεργο.

ΚΑΙ τώρα τα γεωτρύπανα. Αυτά ενοχλούν τους Τούρκους πολύ… Και οι Αμερικάνοι -λέει- σταματούν τους Τούρκους και τις επικοινωνίες. Όπως λέει κι ο άλλος, αν έγραφα πως το αμερικανικό αεροπλανοφόρο είναι για να παρενοχλήσει τα ελληνικά αεροπλάνα, ποιος θα με διαψεύσει;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτή η χώρα. Ετοιμάζεται τώρα και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Εάν δεν το ξέρατε αυτό ήταν που έλειπε..

ΔΕΝ ΤΟ κάναμε εμείς! Να δικαιολογηθεί για το κάστανο του Παΐσιου επιχειρεί ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο, λέγοντας ότι δεν το είχαν προγραμματίσει αλλά τους το ζήτησαν οι πιστοί και αναγκάστηκαν να το εκθέσουν στο τέλος του Εσπερινού (και όχι σε όλη την Αγρυπνία).

ΟΣΟΙ σήμερα έχετε χρόνο, αξίζει να πάτε στα Φιλίσια (δίπλα είναι). Μια διαφορετική πρόταση, ένα ξεχωριστό πανηγύρι με καππαδοκικές αναφορές. Και έχει και Κονταρό πιο βράδυ…

Ο... Επικρητικός